reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Marzycielka: Hej! Mam zatrucie ciążowe i wszystkie wyniki fatalne. Na szczęście skurcze stały się regularne i będą nas po południu na porodówkę przenosić. Więc mam zamiar do północy wydać na świat potomstwo. :-)

reklama
Hej mamuncie:-)

Oceainty moje gratulacje!!! duzo zdroweczka dla dzidzi i rodzicow!! wrzuc jakies fotki i pochwal się swoim Aniołkiem:-)

No, ale moje dziecię jest bezlitosne, godz. 6.00 "Mamusiu, ale naprawdę już jest rano, musisz wstawać..." ;-)
:-D no i wlasnie tego obawiam sie najbardziej:-( jestem przeokrutnym spiochem:-D
no, ale coz czego nie zrobi sie dla dziecka:-):-)

Tygrysku i Yoko duzo zdrowka, kurujcie sie kochane:tak:
Aniu mam nadzieje, ze niedlugo urodzisz, bo widze, ze meczysz sie bidulo:-(

Marzycielko trzymamy kciuki za Ciebie i Oliwcie;-) kurcze, ze tez to cholerstwo musialo Ci sie przypaletac na koniec:szok:

Trzymam kciuki za Marzycielkę:-)
Mam nadzieję, że wszystko będzie ok i się dziewczyna nie będzie męczyła.

Oceancity życzę szybkiego wygojenia rany i czekam na fotki maluszka:-)

Oceancity28 MOJE OGROMNE GRATULCJE:*:*:*

No to mamy juz dwie mamuski rozpakowane:}}}}
Marzycielko trzymam mocko kciuki za Ciebie i Oliwcie;-)
Od samego rana takie wiesci...no ładnie ładnie:} zaraz nadrobie zaległosci od wczorajszego wieczorku:)

ja tak z innej beczki czy ktoras z Was brała w ciąży GYNALGIN?? jak zwykle napisali w ulotce, ze nie stosowac w ciazy i ja oczywiscie zawal przezywam:szok: lekarz niby wie co podaje pacjentce, ale byloby mi lzej jakby ktoras z Was tez tego uzywala...(to sa tabletki dopochwowe na infekcje, lekarz boi sie , ze za wczesnie peknie pecherz plodowy i wody uciekna)
z gory dziekuje Wam za odpowiedz:tak:

Witajcie Mamuśki!

Oceancity
gratulacja ogromne super ze juz masz wszystko za sobą. Teraz tylko cieszyć sie synkiem i oby zdrowo sie chował.

Marzycielko trzymam mocno kciuki na pewno wszystko bedzie dobrze i malutka zaraz sie pojawi na tym świecie.

Ja byłam wczoraj u gina. Szyjka skrócona główka juz nisko, wyczuwalna, ale rozwarcia nie ma. Cisnienie graniczne 140/90 i obrzęki więc dostałam skierowanie do szpitala. Mam tam się pojwić w piatek albo w poniedziałek, chyba ze cos zacznie się dziać wczesniej. jesli nie to pewnie w przyszłym tygodniu mnie rozpakują. Nie mam siły czytac co u Was , więc wybaczcie. Kiepsko się czuję i ide sie położyć.

Ahh Pozazdroscic:) u mnie cisza i nic nie wskazuje ze urodze ....:-( ale dzisiaj zimno grrr niech Pani Zima sobie pojdzie :tak::baffled: we wtorek w koncu do mojej gin juz nie moge sie doczekac ;-)mam nadzieje ze wszystko jest dobrze :baffled:

reklama
Do góry