reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzięki, dziewczyny. Na pogotowie to już nie damy rady, nie jestem nawet stanie się ubrać i ruszać. Tylko mogę leżeć nieruchomo. Przeleżę, prześpię jeszcze do jutra, a jutro na chirurgię z mężykiem. Popiszę do was trochę więcej - jak będę sprawniejsza. Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze.
Trzymajcie się! Uważajcie na siebie.
Dobranoc.Śpijcie spokojnie.

ewelw koniecznie napisz jutro, co z Dzidziusiem i uważaj na siebie. Ja też spadłam ze schodów, ale byłam dopiero 15-20 tygodniu (już nie pamiętam...) i nic mi się nie stało-tyłeczek tylko potłukłam :-)

cyprysiowa, przykro mi z powodu taty, ale trzeba mieć nadzieję, że już będzie dobrze (tak przy okazji, t ojest właśnie państwowa służba zdrowia w Polsce, brrr...)

Życzę wszystkim dobrej nocki :-)

reklama
Ewelw uważaj na siebie kochana, napisz jak po badaniu.... czy wszystko jest dobrze.

Cyprysiowa bardzo mi przykro z powodu twojego taty, daj znać jak się czuje.

Czesc dziewczyny.......uwazajcie na siebie wszystkie !!! Teraz srodek ciezkosci mamy w innym miejscu i nie trudno o wywrotke, mowie z doswiadczenia:-D

Ja jutro mam wizyte u lekarza, pobiora mi wymaz z pochwy i reszta oprawy tradycyjnej wizyty:-pPoza tym moja coreczka jest chyba chora. Pisze chyba, poniewaz pierwszy raz sie spotykam zeby w jednym uchu byla normalna temperatura , a w drugim 37.5. :szok: I tak 3 dni bylo.......jutro po moim lekarzu ide do jej lekarza...ehhhhh:baffled:

i jeszcze jedno mi sie przypomnialo.....mialam imie dla synka Maksymilian, ale teraz na koncowce przemienia nam sie na Mateusz:sorry2: Ktore imie wedlug was jest ladniejsze......dodam ze rozwazalismy jeszzce Eryk ostatnimi czasy ;)

Prosze o opinie :tak:

hej.

Moj tata mial wczoraj jakis zabieg- chyba udraznianie zyly czy cos. Jutro do niego pojade bo dzis jestem dopiero wieczorkiem z tego ktg a on i tak muis lezec 24h nieruchomo.

ja sie szykuje do lekarza na to ktg cos sie troche niepokoje, mam nadzieje ze to nie uzasadnione.

Ewushka jak dla mnie Maksiu super, Eryczek-jescze lepiej ale nie Mateusz :-(

Witajcie!!!

Cyprysiowa napisz koniecznie co z tata, trzymamy kciuki, na pewno wszystko bedzie dobrze!!!:tak:

Ewelw czekam na wieści co z rączką i dzidzią???napisz koniecznie;-)

Ja własnie szykuje się do lekarza, powiem o tym wymazie-mam nadzieje ze mi zrobi...po powrocie dam znac:-)

witam:-)
Cyprysiowa bardzo mi przykro z powodu taty:-( ale teraz juz jest pod dobra opieka;-) a na badaniu napewno bedzie wszystko oki i niepotrzebnie sie niepokoisz;-)

Ewushka wg najładniejsze Maksiu ale najlepiej serce ci podpowie:-)

ja dzisiaj wybieram sie do okulisty sprawdzic czy z moja wada wzroku niema przeciwskazan do naturalnego porodu raczej nie no ale przejsc sie moge;-) tak swoja droga to jest straszne co z ta nasza sluzba zdrowia sie dzieje gdyby nie znajomosci to moglabym sobie isc przy ogromnym szczesciu do okulisty w marcu:wściekła/y: badz prywatnie:sorry2:

reklama
Witajcie!!!

Cyprysiowa napisz koniecznie co z tata, trzymamy kciuki, na pewno wszystko bedzie dobrze!!!:tak:

Ewelw czekam na wieści co z rączką i dzidzią???napisz koniecznie;-)

Ja własnie szykuje się do lekarza, powiem o tym wymazie-mam nadzieje ze mi zrobi...po powrocie dam znac:-)

Koniecznie daj znak ja wrócisz.

Do góry