reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

grudniowa marcówka :)

martencjo dzielne z was kobitki :-)
przeszłyście już ciężkie chwile i teraz może być już tylko lepiej :tak:
życzę szybkiego powrotu do domku Karolinki, abyście mogły się już tak prawdziwie sobą nacieszyć!

reklama
Martencjo i Karolinko trzymajcie sie dzielnie. Twoja historia sparwila ze łzy same plynęly, ale nastepny Twój post o tym że Pomarańczka rosnie juz mi poprawil nastroj.
Powodzenia, duzo zdrowka i pogodny ducha, wsparcia najblizszych i dużżżżoooo wiary że musi by dobrze:-)

Mój Boże............., Martencjo nie masz pojęcia jak sie ciesze że obie wyszłyście z tego całe i zdrowe.
Masz na prawde śliczną i silną Pomarańczkę :-):tak:
To niesamowicie ważne że był przy Tobie Twoj mąż no i że byłyście pod opieką lekarzy
GRATULUJE WAM :-):-):-)
I BARDZO SIE CIESZE ZE JESTESCIE ZDROWE!!!

MARTENCJA - GRATULUJE PIĘKNEJ CÓRECZKI, wogóle nie wygląda na wcześniaczka. I tak wogóle to będzie starsza o rok od naszych małych Kaczorków ;-) .
Trzymajcie się dzielnie - jesteśmy z WAMI.

MARTENCJO - czytajac Twoj post ryczalam jak bóbr....
Tak sie ciesze, ze wszystko z Wami dobrze...

Zycze Wam duzo, duzo zdrowka i szybkiego powrotu do domku.

O rany siedze zaryczana i rozmazana jak koala :tak:

jakies dziwne przeczucie mialam jak jakies cz stemu matrencjo zniknelas nam z forum
niechcialam ni pisac zeby nie wywolywac wilka z lasy
a tu wilk sam sie wywolal;-) ;-)

kurcze jak ciezkie przezycia mieliscie z mezem ale juz teraz coreczka silniejsza i sama oddycha
bedzie coraz lepiej i lepiej :tak: :tak: :tak: :tak:

A Tobie i mezowi serdecznie gratuluje slicznej coreczki

ja tez jestem z Ciebie dumna:tak: :tak:
i mam nadziej ze sie trzymacie i znajdziecie chwilke zeby nas informowac

dalej mamy cos wspolnego wkoncu jestes grudniowa marcowka:-D :-D

MARTENCJA - GRATULUJE PIĘKNEJ CÓRECZKI, wogóle nie wygląda na wcześniaczka. I tak wogóle to będzie starsza o rok od naszych małych Kaczorków ;-) .

Tak dla mnie to też śmieszne,że nie dość,że jest wczesniaczkiem to jeszcze o rok starsza... Mój mąż mówi,że to prawdziwa kobieta bo przyszła na świat przed Świętami żeby załapać się na prezent ;-)
Wczoraj pani Doktor naszej Córeczki powiedziała,że dużo zależy od badania oczek (które odbędzie się w poniedziałek i wykaże czy powiódł się zabieg czy będzie potrzebny jeszcze jeden...) ale że jeżeli będzie o.k. to może jeszcze ze 3 tygodnie i będziemy mogli zabrać Karolinkę do domu!!!! :tak: Aż się boje marzyć,ale jak wróciliśmy wczoraj z mężem ze szpitala to nagle nas olśniło: przecież musimy wreszcie zrobić zakupy!!!!!!!! :-D
Nie mamy wózka łóżeczka itd... Wiem dziwne się to wydaje: jest dziecka a my nic nie mamy, ale odkładaliśmy te zakupy bo się baliśmy, baliśmy,że nagle zostaniemy ze wszystkim sami :-(
Ale nasza Karolinka jest taka dzielna :-) i dziś wyruszamy na podbój sklepów!!! Marzyliśmy o tych zakupach oboje tak jak marzymy o zabraniu naszej Pomarańczki do domu i nagle wszystko staje się takie realne.
Dziś Karolinka skończyła 6 tygodni.

http://i18.tinypic.com/44hgjsl.jpg

reklama
martencjo w takim razie kupcie wszystko co najpiękniejsze :-)
udanych zakupów

i czekamy na fotki Karolinki w nowym wózku - za 3 tygodnie ;-)

6 tygodni ! Gratulacje :-)

Do góry