Witam. Mam do was dziewczny pytanie jako facet. Uprawiam sex z moja dziewczyna 27 bez zabezpieczen stosunek bez wytrysku. Tak wiem zadna to anty metoda. Ale moja Pani ma problem z okresami albo je ma albo sa tak nieregularne ze niewiadomo kiedy sa dni plodne a nie nieplodne. Wczoraj byla u gina aby przypisal jej tabletki i podczas badania usg wyszlo ze ma grube endometrium. 21mm kazal zrobil bete hcg. Oraz przypisal luteine aby wywolac jak cos okres. Mozecie mi powiedziec czy to jest wczesna ciąza czy jak. Wynik dopiero z hcg dzis po 20 mam takiego stresa ze masakra.
reklama
Rozwiązanie
No ,czyli po strachu ,ale skoro nie chcecie ,to dobry pomysł z tabletkami
Fado123
Fanka BB :)
Przy nieregularnych cyklach endo może być grube , jak i może to być ciąża, ale bardziej myślę że przed tabletkami ,lekarz woli się upewnić czy nie ma ciąży, skoro nie wiadomo kiedy okres powinien przyjść ,daj znać jak będą wyniki
reklama
Mała.czarna
Jesli wam sie nie spieszy i "lepiej zeby nie bylo" to pomyslcie o zabezpieczeniu. Jesli nie chcecie dziecka trzeba sie zabezpieczyc a nie plakac ze ciaza.
reklama
lidia.aaa1
Nie wmawiaj sobie, że tak trudno zajść i nie patrz po znajomych parach, które się starają i mają z tym problemem.No wlasnie czy naprawde tak latwo zajsc ? Kurde kazdy z moich znajomych to jakies leki diety badania tarczyce sex w owulacje i inne rozne cuda endokrynolodzy
Ja tak sądziłam i bęc... W pierwszym cyklu.
Także jeśli to nie będzie nic, a wy nie chcecie dziecka, to zacznijcie się od teraz zabezpieczać na poważnie.
Nie patrzcie też na to, że lekarz powie, że są jakieś medyczne problemy i może być ciężko. Znajome, którym lekarz tak powiedział, też zaszły bez starań. Życie znajdzie drogę.
Trzymam kciuki, żeby wszystko było po waszej myśli. Trzymajcie się.
Podziel się: