reklama
akozka
Misia Kosia 3.12.09
Jutka - gratulacje z dalekiej północy! Niech się dziewczynki ciepło trzymają! A obojgu Rodzicom duuuużo cierpliwości i wytrwałości życzę
Wiecie co ostatnio tak mniej jestem na forum bo zajecia ten szpital i tak wchodze na ten nowy dla mnie wątek GRATULACJE i sobie tak mysle ze sie mea pospieszyla troszke, mowie juz zakladac taki wątek. Ale ja jestem nie w temacie widze, nie wiedzialam ze Jutka juz urodzila ....
Juteczko dołączam się do zyczeń od dziewczyn. Zycze Tobie i Dziewczynkom duzo zdrówka, żeby rosły w siłe. Mam nadzieje ze szybko podgonia kilogramki. I czekamy z niecierpliwością na wieści od Ciebie. Buziaki kochana
Juteczko dołączam się do zyczeń od dziewczyn. Zycze Tobie i Dziewczynkom duzo zdrówka, żeby rosły w siłe. Mam nadzieje ze szybko podgonia kilogramki. I czekamy z niecierpliwością na wieści od Ciebie. Buziaki kochana
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Wiecie co ostatnio tak mniej jestem na forum bo zajecia ten szpital i tak wchodze na ten nowy dla mnie wątek GRATULACJE i sobie tak mysle ze sie mea pospieszyla troszke, mowie juz zakladac taki wątek. Ale ja jestem nie w temacie widze, nie wiedzialam ze Jutka juz urodzila ....
hehehe juz mnie podejrzewalas !!
W
wika_20
Gość
Gratulacje ale przede wszystkim abyscie wszystkie tryskały zdrówkiem :-)
wojtysiowa
przyszla maminka:)
Wszystkiego Naj kochana oby dziewczynki super rosły i spełnienia kolejnych marzeń x2 od ciotki krakowskiej
madziarena
Mamusia Amelki
Małe rączki potrafią
ulepić kwiatek z plasteliny.
Narysują slońce roześmiane,
Zbudują domek z klocków,
Małe rączki potrafią napisać mama,
i przynoszą jej jabłko czerwone,
ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją.
W małych rączkach mieści się cała miłość!!!
GRATULACJE JUTKA z okazji narodzin przecudnych DZIEWCZYNEK !!!! Niech się zdrowo chowają Buziolki dla nich :****
ulepić kwiatek z plasteliny.
Narysują slońce roześmiane,
Zbudują domek z klocków,
Małe rączki potrafią napisać mama,
i przynoszą jej jabłko czerwone,
ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją.
W małych rączkach mieści się cała miłość!!!
GRATULACJE JUTKA z okazji narodzin przecudnych DZIEWCZYNEK !!!! Niech się zdrowo chowają Buziolki dla nich :****
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Wiadomosc od Asi !!!
"Dziewczyny fifi z waga 3100 i 52 cm dlugości urodzony o 19.35 przesyla ciotkom z BB całusy!! Mama czuje sie dobrze i jest przeszczesliwa razem z tatusiem Fifi dostal 9 punktów i ma sliczne długie blad włoski !!!"
"Dziewczyny fifi z waga 3100 i 52 cm dlugości urodzony o 19.35 przesyla ciotkom z BB całusy!! Mama czuje sie dobrze i jest przeszczesliwa razem z tatusiem Fifi dostal 9 punktów i ma sliczne długie blad włoski !!!"
reklama
Podziel się: