reklama
miki_czchow
Fanka BB :)
Srebro dla wrześniowej, walczymy jeszcze o brąz

Zawsze Was czytałam,ale rzadko się udzielałam(bardzo
)Jak znajdę dłuższą chwilkę,to opowiem o porodzie,choć za bardzo nie ma o czym-cc;/Synek jest zdrowy,poza anemiom wszystko ok.Chodzimy non stop po lekarzach(tak niestety bywa z wczśniakami).Wyszedł ze szpitala 5 sierpnia,je mój pokarm,ale niestety odciągany(właśnie walczę z laktatorem),nie ma siły ssać piersi,pozatym już przyzwyczaił się do butli;/Dziś waży 2520,także podwoił już swoją masę urodzeniową.BTW pozdrowienia dla rozpakowanych i szczere gratulacje
bebzonik
Mamusia ślicznej Misi ;]
Zawsze Was czytałam,ale rzadko się udzielałam(bardzo)Jak znajdę dłuższą chwilkę,to opowiem o porodzie,choć za bardzo nie ma o czym-cc;/Synek jest zdrowy,poza anemiom wszystko ok.Chodzimy non stop po lekarzach(tak niestety bywa z wczśniakami).Wyszedł ze szpitala 5 sierpnia,je mój pokarm,ale niestety odciągany(właśnie walczę z laktatorem),nie ma siły ssać piersi,pozatym już przyzwyczaił się do butli;/Dziś waży 2520,także podwoił już swoją masę urodzeniową.BTW pozdrowienia dla rozpakowanych i szczere gratulacje
![]()
Dobrze ze już wychodzicie na prostą. Malutki nie ma siły ssać piersi - bidulinka. Ale bardzo dobrze że walczysz z laktatorem i podajesz mu swoje mleko, zapewnie dzięki temu tak ładnie przybiera na wadze.
A co do porodu, to chętnie poczytamy jak sie zaczoł, jak się czułaś, dlaczego tak wcześnie zaczoł sie poród...
Trzymaj sie i dbaj o synusia.
martela
Fanka BB :)
ewel-oczywiście dla Ciebie też Gratulacje,zapewne dużo przeżyłaś w związku z wcześniejszym pojawieniem się na świecie Maluszka,ale nie poddawaj się,walcz o laktację,bo dzidziulek tego bardzo potrzebuje.Przy odrobinie czasu napisz coś więcej o porodzie,jak się zaczął i dlaczego tak wcześnie robiono Ci cc?
ewel - jejku tak jak piszesz dobrze, ze tylko anemia... że maleństwo już powoli nabiera ciałka, spokojnie zajmuj się przede wszystkim synkiem, a nam opowiesz co siedziało, ajk będziesz miała więcej czasu i ochotę. Synek jest najważniejszy. Trzymam kciuki, żeby wszystko się dobrze ułożyło.
reklama