reklama
Justi83
Fanka BB :)
Eywa, niusiagusia, beata87, mamusiaDorusia Gratulacje dla Was! Dużo zdrówka dla dzieciaczków! Jejjj ile już naszych kwietniowych dzieciaczków jest na świecie, a mamy dopiero 1 dzień kwietnia :-)
jola.24
mamusiaDorusia, beata, eywa, niusiaaguia serdeczne gratulacje dla was, zdrowka dla maluszków
..aenye
Mama grudniowa'06
ale jaja :-) ADI, super!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak szybciutko :-)
joll, thx, ale do rana to sie na pewno wyspie ;-) jutro jeszcze farby musze wybrac do salonu nie dam przeca mezowi zdecydowac samemu ;-)
jutro poczytam, jak u was. ja nie moge chodzic, po prostu co krok mnie wygina, wiec leze, musze sie tylko jakos dotelepac do lozka. licze, ze jutro bedzie lepiej. brzuch niziutko i bardzo nisko odczuwam ruchy maluszka, caly dzien byl spokojniutki, ale ruchy czulam, wiec ok.
dobra, ide spac :-)
joll, thx, ale do rana to sie na pewno wyspie ;-) jutro jeszcze farby musze wybrac do salonu nie dam przeca mezowi zdecydowac samemu ;-)
jutro poczytam, jak u was. ja nie moge chodzic, po prostu co krok mnie wygina, wiec leze, musze sie tylko jakos dotelepac do lozka. licze, ze jutro bedzie lepiej. brzuch niziutko i bardzo nisko odczuwam ruchy maluszka, caly dzien byl spokojniutki, ale ruchy czulam, wiec ok.
dobra, ide spac :-)
reklama
Justi83
Adi wielkie gratulacje! Dużo zdrówka dla kruszynki:-)