reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gratulacje dla czerwowych mamuś i ich maleństw :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
AgatkoT moje super wielkie gratulacje !! Tak wielkie jak Twój synuś !! Nie dziwota, że nie mógł wyjśc... Gratuluję jesteś bardzo dzielna, tyle dni męczarni, ale teraz jest już 'maluszek' z Tobą !! :)

Ja także składam gratulacje wszystkim ostatnio rozpakowanym mamusiom i ich dzidziolkom:)

AgatkoT gratuluję przeogromnie WIELKIEGO małego szczęścia!!!!!!

gratulacje wszystkim wam dziewczyny. Nie jestem na tym forum stala bywalka wiec nie jestem na bierzaco i dlatego zycze Wam wszystkim w kupie, ale tak samo serdecznie jakbym zyczyla kazdej z osobna :))))

Ja również składam serdeczne gratulacje rozpakowanym mamuśkom :) Niech maluszki zdrowo się chowają i przynoszą radość i szczęście :)

AgatoT moje najszczersze gratulacje...
Dzięki Bogu że nie było dane ci samej rodzić..:tak: nie zły kolosik z małego:-) prawie 5 kg!!!! Jeszcze raz gratuluję i buziaki dla " Kruszynki" :-D:-D

Witajcie,
mam nadzieję, że ktoś mnie tu pamięta :)

Wszystkim mamusiom i ich pociechom serdeczne gratulacje i dużo zdrówka.

Ja urodziłam Mareczka 9.06.11 - ważył 4150g i miał 57 cm wzrostu

Pozdrawiam Was cieplutko :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry