reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gratulacje dla czerwowych mamuś i ich maleństw :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moje drogie wszystkim gratuluje, każda z was dzielnie sie spisała, niech maluszki sie dobrze sprawują i przysparzaja samych radości

reklama
wszystkim mamusiom, ktorym nie dalam rady wczesniej pogratulowac czyli: nutri, polikajce, ramari,misialinie, zebrze, trasi, zolzie, kati83, anapi, mrsmoon, agabre, setanie, ironi,doris,izie, forever,adze1407,larvuni, katj.1, iwonce83, agatceR i saffi
przesylam gorace gratulacje oraz dużo zdrowia i uśmiechów, pisków, wrzasków i zabawy moc, sporo radości z tupotu malutkich nóżek, łez szczęścia z pierwszego uśmiechu, ząbka, słowa i kroku, porozrzucanych wszędzie klocków, przytulenia okrągłej główki i uścisków małych rączek.
plus.jpg

Ostatnia edycja:
a ja składam zbiorowe gratulacje dla wszystkich mam tulących wreszcie swoje szczęścia w ramionach:tak:
dzieciaczki, witajcie i rośnijcie zdrowo!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry