reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gratulacje dla czerwowych mamuś i ich maleństw :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Misia jeszcze raz, piękna mała !! I jak ona słodko te łapki trzyma przy sobie :) UROCZY WIDOK !!

reklama
Misia Malwinka jest przeurocza, słodka aż chce się schrupać, podziwiamy z mężem i napatrzeć się nie możemy. Ach zazdroszczę Ci:-)

Andariel Adaś jest cudowny, napatrzeć się na niego nie mogę. W ogóle po nim nie widać, że tak dużo przeszedł. Jeszcze raz gratuluję :-)

Misia Malwinka jest po prostu przesłodka! Jeszcze w tym różu, no po prostu prawdziwa księżniczka:)))

Andariel Adaś wygląda na super wyluzowanego i uśmiechniętego chłopaczka:) I jak on pięknie przybrał, aż mu się urocze pucki zrobiły:) Piekności!!!

Andariel co powiedziec... To jest pierworodny nas wszystkich czerwcóweczek :) Wspaniały chłopaczek... a te zdjęcia jak śpi z otwartym pycholkiem jest niemożliwe !!!!! Schrupa takiego małego w całości !!

ZEBRRA wielkie gratulacje! Mam nadzieję, że teraz Bartuś wynagrodzi Ci te wszystkie trudy szpitalne i przedporodowe. Ściskam mocno!!

ramari gratuluję kochana ekspresowego porodu, cudownie że juz Radzio jest z Wami :-)
kati jejku Mateuszek tez juz z Tobą i jak dorodny chłopczyk - gratuluje :-)
zeberko i Bartuś już na świecie-jupi, ściskam mocno i wycelował w 10A - gratuluję :-)

Nie było mnie 1 dzień na BB i tyle dzieciaczków i płacze ze szczęścia znowu

Gratuluję każdej dzielnej mamuśce i mamy 3 pięknych chłopców znowu ach.............

Nutria cudne twoje brzdączki
Misia piękna Malwinka
Kati jaki słodziak z Mateuszka
Zeberko Bartuś jest kochany
andariel Adaś rośnie jak na drożdżach - cudny chłopak

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry