reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
czesc laski :-)

wpadam przekazać pozdrowionka od Megi z nowego mieszkanka :-)
narazie neta brak, ale postaraja się szybko podłączyć
pozdrawia i buziaki przesyła dla każdej z Was :-)

lece dalej korzystac z pustej chaty :-), młody z Pati na spacerku to wyszoruje łazienkę :-)

miłego dzionka :-)

hej dziewczyny
to fakt cisza tutaj :-D ale ja tez dzisiaj czasu nie mialam, odebralam swoje prawko:-)
pojechalismy do rodzicow i mezus mnie wkrecil w jazde stanal za miastem wysiadl z auta i kazal mi sie przesiadac dalam rade ale 2 tyg nie jezdzilam
jak cos to zycze Wesolych Swiat !!!!!!!!!!!! bo nie wiem czy zajrze nie mam jeszcze nic zrobionego:dry:

Ja po wizycie. Wyszły mi jakieś skurcze ale jeszcze rodzic nie bede. Pozamykana i główka wysoko. Młody sie odwrocil i szacunkowo waży 2950. Kolejna wizyta za 2 tyg.

A co ja pierwsza dzis?
mi sie juz piernik piecze ;] spac jakos nie moge ostatnio;/

Ostatnia edycja:
bryyyyyyy
moj w koncu choinke wczoraj o 22.00 przytachal :-) Dzis ja ubieramy :tak:
Z mlodym wczoraj symboliczne prezenty robilismy - choinke wydzieranke przystrajana koralikami :tak: dla jednych dziadkow i dzis bedziemy druga wydzieranke robic dla drugich dziadkow ;-)
moj mlody nie bardzo z manualnymi sprawami, robi, cieszy sie, ale nie wychodzi mu i zaraz sie denerwuje... ale jestem cierpliwa... Nie poszedl po mamusi
Zaraz sniadanko zrobie, kakalko i drzemik z buleczka ;-) a chlopakom jajecznica:tak: Moj ma juz wolne az do 8go stycznia ale sie ciesze :-D:-D:-D:-D

halo larvunia- ja tez jajecznice porpsze i bulke do tego bo moj genialny malz nie kupil nam wczoraj pieczywa i musimy z mloda jakos sobie radzic;p ona zjadla platki a ja nie wiem na co mam ochote;p

Hej laseczki gdybym juz nie wpadla to zycze wam..

Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku,
by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem,
By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój
a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem.
By prezenty ucieszyły każde smutne oczy,
by spokojna przerwa ukoiła złość
By Sylwester zapewnił szampańską zabawę,
a kolędowych śpiewów nie było dość! Wesołych Świąt dla wszystkich!!!!!
smile.gif

ja salatke skonczylam robic;p M mowil zew potem sprobuje upiec sernik;p a ja mu zarobie ciasto na paszteciki z kapusta i grzybami.

Magda dzieki za zyczenia :)

to od nas tez dla wszystkich

Małą gwiazdkę przed świętami
Przyjmij proszę z życzeniami
Może spełni się marzenie
Białe Boże Narodzenie
Lub, gdy przyjdzie Ci ochota
Niech to będzie gwiazdka złota
Bo, gdy spada taka z nieba
Wtedy zawsze marzyć trzeba
No, a jeśli tak się zdarzy,
Że srebrzysta ci się marzy