reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

łoooo masakra co za oknem sie dzieje hehe mamy zime :-) Mlody uchachany i ciagnie mnie na sanki od rana...
moze z nim na troche wyjde.. moze.
dobrze ze autko wczoraj zrobilam bo sniegu tyle ze tym co moj mezus jezdzil do pracy to na bank by nie wyjechal nawet z pod bloku... letnie opony, stary grat itp... Wiec zabral mi nubirke hehe no niech ma.. wole by bezpiecznie jezdzil...

JAkie macie plany na dzis? Ja od rana juz smigam i zacieszam hhe nie wie co mi jest, jakos tryskam energia od paru dni :-D poszlabym gdzies, do kogos na kawe albo nawet do g-wa polazila ........ ale ten moj mlody jeszcze chyrla :dry:

reklama
Halo:) u nas tez biało ale nie ma tego śniegu az tak znowu duzo. Larvunia- no w końcu energia cie dopadla:) oby już tak do końca zostało:) a my wczoraj bylismy w tesco znow kilka rzeczy dla małego kupiliśmy. Jeszcze pieluchy musze kupić ten płyn co pisałyscie na rany, i jeszcze 1 smoczek do herbatki:)

Ulalala :)witam z rana :) dopiero dotarłam do pracy, śniegu masę ... jak wpadłam to miałam po uda hehe a samochodem się zakopałam dwa razy! Jazda na maxa, trzeba z malutką na sanki iść po pracy :) nie wiecie jak długo ma tak sypać, bo jak co to pierdzielę nie jadę w sobotę do szkoły.

madziarena no w koncu kiedys przestanie padac snieg ehhehe, ale wiesz zima jest wiec nie licz na "susze" hehehe..

PR widze ze prawie wszystko masz juz :-)
przyjedz do mnie to zobaczysz ile u mnie sniegu :-) MASE :-)

hej hej
ania no co ty jak to malo sniegu chyba zartujesz? kolo nas miejscami po 20cm
a wiatr porobil zaspy takie prawie do kolan no i staszica w ogole nie odsniezona
zreszta caly gorzow zasypalo kosynierow zablokowane ponoc, kolo askany wczesniej dwa autobusy utknely wiec zima znowu zaskoczyla drogowcow

tu macie z kamerek jak wygalda gorzow http://www.gorzow.pl/kamery/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
larvunia nie slyszalam, a wczoraj facet z granatowego pawilonu robil mi zdjecia na prawko i fajnie wyszlo nawet sie sobie podobam hehe
ania tu musialo wywiac kolo was bo wierz mi jest mnostwo sniegu na osiedlu mloda prawie po kolana wpadla

reklama
u nas mloda wyrosla ze spodni taki ocieplanych i nie mam dla niej zadnych bede musiala tez do naszych "ulubionych sklepow" i zobaczyc cos
starsza ma takie narciarskie spodnie tylko pytanie czy sa jeszcze dobre? musze zajrzec do szafy

Do góry