reklama
C
ciasteczko
Gość
100 sztuk to my bysmi jedli z 4 dni moj M bardzej miesko woli ja warzywa
moje w zeszlym tygodniu frytki jadly za czesto nie lubia, a ja lubie ale tucza:-(
wiecznie problem co zrobic na ten obiad kupilabym kebaba ale ten co byl kolo nas zlikwidowali dawno i doopa wielka
ale zrobi bigos z kwasniej kapuchy, bedzie na jutro na obiad hehe
moje w zeszlym tygodniu frytki jadly za czesto nie lubia, a ja lubie ale tucza:-(
wiecznie problem co zrobic na ten obiad kupilabym kebaba ale ten co byl kolo nas zlikwidowali dawno i doopa wielka
ale zrobi bigos z kwasniej kapuchy, bedzie na jutro na obiad hehe
no ciagle problemy z tym gotowanie hehe..
narobila mi ktoras smaka na klopsiki w sosie to wlasnie mielone wyjelam i odmrazam to zrobie popoludniu i bede miala na jutro obiad z glowy :-)
pierogi mam zamrozone tez ale narazie zostawiam bo moze ze 40 sie zostalo a jak zjemy to dupa wiec niech poleza jeszcze ..zanim dostawa bedzie pozniej to nie wiadomo...
narobila mi ktoras smaka na klopsiki w sosie to wlasnie mielone wyjelam i odmrazam to zrobie popoludniu i bede miala na jutro obiad z glowy :-)
pierogi mam zamrozone tez ale narazie zostawiam bo moze ze 40 sie zostalo a jak zjemy to dupa wiec niech poleza jeszcze ..zanim dostawa bedzie pozniej to nie wiadomo...
madziarena
Mamusia Amelki
Katgen byłam z małą u lekarza - osłuchowo ok, na płucach i oskrzelach czysto, więc nie wiem skąd ten kaszel.
Dzięki dziewczyny dzisiaj spróbuję ją "oklepać"
Dzięki dziewczyny dzisiaj spróbuję ją "oklepać"
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
Ciacho- w inter otworzyli kebaba i promocja teraz przez 2 tyg po 5 zł sa
czesc laski
narazie tyle, bo Wikok nie spi i posiedzieć przed kompem za cholere nie da
a tak w ogóle to coś mi się opera rypie i zadnych obrazków nie widze, ani wstawić nie moge :-/
duzo zdrówka dla chorowitków!!
miłego dzionka
narazie tyle, bo Wikok nie spi i posiedzieć przed kompem za cholere nie da
a tak w ogóle to coś mi się opera rypie i zadnych obrazków nie widze, ani wstawić nie moge :-/
duzo zdrówka dla chorowitków!!
miłego dzionka
czesc Magda
dzwonili, ale się spóźnili, już wynajeli, szukają dalej
O to szkoda...
reklama
C
ciasteczko
Gość
narazie dziewczyny, milego dnia zycze
Podziel się: