reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

kurde ja to nie mam pomysla
moze jajka sadzone nasmaze hehe :-D:-D
albo jakies frytki zrobie sama nie wiem cos na szybko...:tak::tak:
jeszcze kolo 12 ma hydraulik przyjsc bo nam cieknie spod kranu w lazience
:tak:

reklama
100 sztuk to my bysmi jedli z 4 dni:sorry2: moj M bardzej miesko woli ja warzywa:-D
moje w zeszlym tygodniu frytki jadly za czesto nie lubia, a ja lubie ale tucza:-(
wiecznie problem co zrobic na ten obiad:dry: kupilabym kebaba ale ten co byl kolo nas zlikwidowali dawno i doopa wielka

ale zrobi bigos z kwasniej kapuchy, bedzie na jutro na obiad hehe

no ciagle problemy z tym gotowanie hehe..
narobila mi ktoras smaka na klopsiki w sosie to wlasnie mielone wyjelam i odmrazam to zrobie popoludniu i bede miala na jutro obiad z glowy :-)
:tak:

pierogi mam zamrozone tez ale narazie zostawiam bo moze ze 40 sie zostalo a jak zjemy to dupa wiec niech poleza jeszcze :-D:-D..zanim dostawa bedzie pozniej to nie wiadomo...

czesc laski

narazie tyle, bo Wikok nie spi i posiedzieć przed kompem za cholere nie da
a tak w ogóle to coś mi się opera rypie i zadnych obrazków nie widze, ani wstawić nie moge :-/

duzo zdrówka dla chorowitków!!

miłego dzionka

reklama
Do góry