reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
heeeeeeeeeej
katgen moj tato zawsze mowil ze kroi w wojsko ale o zolnierzykach tez slyszalam :-D
w male kwadraciki kroi sie az kanapka bedzie cala w te kwadraciki hehehe i to jest "wojsko" w tedy hehehehe

ja zaraz jem sniadanko i z nowu w droge autko robic dzis, bo cos moze z wyjazdu do katgen nie wyjsc :dry:

Witam witam :) dzięki za pomoc! Ja daję małej już raczej zwykłe obiadki, czasem dawałam chlebek z cienką wędlinką, kisiel raz dałam jajko :) teraz już będę wiedziała co podać,
Wysłanniczka ja studiowałam pedagogikę na UZ - EWiP :) ale doszłam do licencjata - mgr mi została ale jak na razie brak chęcie ( w chwili obecnej robię Administrację policealnie )
idę z małą dzisiaj do kontroli ciekawe co mi powie lekarz...
Marzena - w końcu !!! GRATULACJE chociażby na to, że coś w sprawie ślubu ruszyło :)

czesc madziarena...
wyslanniczka no mam nadzieje ze tak, ja dzis bede wsio wiedziec czy jade... auto mi nawala,
wlasnie niuskaa odezwij sie w koncu!!!

reklama
Do góry