reklama
wyslanniczka
Zaangażowana w BB
Ha! Dzisiaj ja pierwsza ;p. I jak tu spać do pozna jak trzeba o 8 być w szkole ?? xd Jestem na 2 roku pedagogiki .
heeeeeeeeeej
katgen moj tato zawsze mowil ze kroi w wojsko ale o zolnierzykach tez slyszalam
w male kwadraciki kroi sie az kanapka bedzie cala w te kwadraciki hehehe i to jest "wojsko" w tedy hehehehe
ja zaraz jem sniadanko i z nowu w droge autko robic dzis, bo cos moze z wyjazdu do katgen nie wyjsc
katgen moj tato zawsze mowil ze kroi w wojsko ale o zolnierzykach tez slyszalam
w male kwadraciki kroi sie az kanapka bedzie cala w te kwadraciki hehehe i to jest "wojsko" w tedy hehehehe
ja zaraz jem sniadanko i z nowu w droge autko robic dzis, bo cos moze z wyjazdu do katgen nie wyjsc
wyslanniczka
Zaangażowana w BB
I jak jutro sie spotykacie czy nie??
madziarena
Mamusia Amelki
Witam witam dzięki za pomoc! Ja daję małej już raczej zwykłe obiadki, czasem dawałam chlebek z cienką wędlinką, kisiel raz dałam jajko teraz już będę wiedziała co podać,
Wysłanniczka ja studiowałam pedagogikę na UZ - EWiP ale doszłam do licencjata - mgr mi została ale jak na razie brak chęcie ( w chwili obecnej robię Administrację policealnie )
idę z małą dzisiaj do kontroli ciekawe co mi powie lekarz...
Marzena - w końcu !!! GRATULACJE chociażby na to, że coś w sprawie ślubu ruszyło
Wysłanniczka ja studiowałam pedagogikę na UZ - EWiP ale doszłam do licencjata - mgr mi została ale jak na razie brak chęcie ( w chwili obecnej robię Administrację policealnie )
idę z małą dzisiaj do kontroli ciekawe co mi powie lekarz...
Marzena - w końcu !!! GRATULACJE chociażby na to, że coś w sprawie ślubu ruszyło
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
Bry a ja sobie namoczylam grzyby i bede robić uszka na wigilie i sobie zamroże
Ostatnia edycja:
C
ciasteczko
Gość
hej dziewczyny
zmeczona jestem ze
juz jestem po rannej jezdzie, za 2 godziny nastepna mam i jutro tez
niezle tempo
zmeczona jestem ze