reklama
C
ciasteczko
Gość
hej hej
ale piekna pogoda i zapowiadaja jeszcze cieplej, ja sie ciesze a moj M patrzy sie na mnie jakbym zglupiala, smieje sie ze on to 20stop nie wiecej do tego piwko i parasol
katgen no ale ci dobrze mazury ach pomarzyc dobra rzecz
larvunia a jak wy sie czujecie?
ale piekna pogoda i zapowiadaja jeszcze cieplej, ja sie ciesze a moj M patrzy sie na mnie jakbym zglupiala, smieje sie ze on to 20stop nie wiecej do tego piwko i parasol
katgen no ale ci dobrze mazury ach pomarzyc dobra rzecz
larvunia a jak wy sie czujecie?
Daffodill ja tez korzystam z opery ale ostatnio cos sie dosłownie pieprzy :/ i z przymusy wchodzę na mozille
myślałam że to tylko mi coś szwankuję
a co sie dzieje? ja u siebie rozwiazalam wszystkie problemy i wszystko pieknie mi smiga
nawet juz mi kotek larvuni i moj koala swiruja
no ja juz zdecydowanie lepiej, z rana i wieczora mnie katar troche lapie ale juz dobrzeje ;-) synek roznie... ale juz mniej kaszle i smara, no jak sie nabiega to lapie go kaszel.... z rana i wieczora tez sie nasila, ale szaleje jakby zdrowy byl ;-)larvunia a jak wy sie czujecie?
dziekuje :-)
milej niedzieli!
dafi dzis bez macanek?
jakos nie mialam do tego glowy....
o stalej porze musze to robic?
bo jak tak to prezpadlo a jak nie to moze sie pozbieram i zrobie to jeszcze.
ja roznie to robie... ale z rana. Czasami po sniadaniu, czasami wczesniej... roznie. wazne zeby tempke mierzyc o stalej porze
jedzie ktoas do santoka? jakies imprezy sa... od 12.00 ponoc teatr gorzowski, tzn aktorzy z gorzowa cos organizuja dla dzieci... Pozniej sa dni santoka. Ja chyba bede tam jechac, ale jak sie wykapie ;-)
http://www.ziemialubuska.pl/2679,2563,,.html
jedzie ktoas do santoka? jakies imprezy sa... od 12.00 ponoc teatr gorzowski, tzn aktorzy z gorzowa cos organizuja dla dzieci... Pozniej sa dni santoka. Ja chyba bede tam jechac, ale jak sie wykapie ;-)
http://www.ziemialubuska.pl/2679,2563,,.html
Ostatnia edycja:
blond_20
Czarownica
helol
a my juz po pierwszym spacerku.maly zasypia.wystraszyl mnie przed chwila strasznie.wlazl na okno z naroznika i otworzyl je!musze zaraz to czyms zwiazac bo nie mam gdzie tego naroznika przestawic.masakra.
Aneteczka on podzie do starszej grupy we wrzesniu bo wtedy sie zaczyna nowy rok ich.tak jak w szkole.2 grupa jest chyba od 18 miesiaca a ta najstarsza od 2 latek chyba.boe sie jak zareaguje na nowe opiekunkibo tu sie tak przyzwyczail.ostatnio jakas mama mi opowiadala ze jedno dziecko plakalo 3 miesiace po przeniesieniu do 2 grupy za p.beata i go przeniesli spowrotem do mlodych bo nie bylo sensu go meczyc.
Dorotis bardzo ladny suwaczek
Daffi ja tez teraz na Operze bo mozilla mi nie dzialala i tez ok.
Ciacho ja tez bym piwko wypila...
LArvunia do Santoka ja bym pojechala z malym ale kasy na paliwo brak i duuupa
Hello KAtgen
a my juz po pierwszym spacerku.maly zasypia.wystraszyl mnie przed chwila strasznie.wlazl na okno z naroznika i otworzyl je!musze zaraz to czyms zwiazac bo nie mam gdzie tego naroznika przestawic.masakra.
Aneteczka on podzie do starszej grupy we wrzesniu bo wtedy sie zaczyna nowy rok ich.tak jak w szkole.2 grupa jest chyba od 18 miesiaca a ta najstarsza od 2 latek chyba.boe sie jak zareaguje na nowe opiekunkibo tu sie tak przyzwyczail.ostatnio jakas mama mi opowiadala ze jedno dziecko plakalo 3 miesiace po przeniesieniu do 2 grupy za p.beata i go przeniesli spowrotem do mlodych bo nie bylo sensu go meczyc.
Dorotis bardzo ladny suwaczek
Daffi ja tez teraz na Operze bo mozilla mi nie dzialala i tez ok.
Ciacho ja tez bym piwko wypila...
LArvunia do Santoka ja bym pojechala z malym ale kasy na paliwo brak i duuupa
Hello KAtgen
reklama
Witajcie! Upał a ma być jeszcze cieplej, żadnej chmurki na niebie.
Blond20 - ja zabezpieczyłam okno klamką z zamkiem - można kupić w castoramie. Teraz zamykam na kluczyk i mały nie otworzy. Mieszkamy na 4 piętrze w wieżowcu na szwoleżerów. Tyle się teraz słyszy o wypadnięciu dzieci przez okna , trzeba dmuchać na zimne
Dziewczyny a Wasze pociechy do żłobka chodzą?
larvunia - życzę powrotu do zdrówka bo w taką pogodę kichać, kaszleć i smarkać to nie życzę nikomu.
Blond20 - ja zabezpieczyłam okno klamką z zamkiem - można kupić w castoramie. Teraz zamykam na kluczyk i mały nie otworzy. Mieszkamy na 4 piętrze w wieżowcu na szwoleżerów. Tyle się teraz słyszy o wypadnięciu dzieci przez okna , trzeba dmuchać na zimne
Dziewczyny a Wasze pociechy do żłobka chodzą?
larvunia - życzę powrotu do zdrówka bo w taką pogodę kichać, kaszleć i smarkać to nie życzę nikomu.
Podziel się: