reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dobranoc to moja choinka :-)

Załączniki

• choineczka.jpg
    choineczka.jpg
    62,8 KB · Wyświetleń: 21
  • choineczka1.jpg
    choineczka1.jpg
    68,3 KB · Wyświetleń: 23
reklama
czesc

popisze pozniej, mam pelno roboty w domku a niedawno co wrcilam... poczytalam oczywiscie co naskrobalyscie jak mnie nie bylo, ale odp pozniej, buzka :*

a wpadlam raz jeszcze powiedziec dobranoc :-)

Marzenka glowa do gory pogadaj z chlopem moze wkoncu zmadrzeje...a na kiedy masz termin??

Larvunia pozno wracasz....:blink:...

a choineczka no moze byc przy wieczornym swietle nie ma takiego efektu :dry:

no mykam do wyra bo jutra czeka mnie gotowanie,i robienie salatek itp...

buziaki

no ja tez wpadlam powiedziec dobranoc:-D:-D:-Dtermin mam na 18 marca tylko jest ryzyko ze moge urodzic wczesniej,tylko ja juz nieiwem czym mam sie sugerowac bo z moich obliczen na koncu lutego bedzie 9miesiac wiec chyba lepiej jest byc przygotowanym wczesniej,zwlaszcza ze grozi mi przedwczesny porod,czy zmadrzeje hmmmm watpie widzi tylko te swoje gry i nic wiecej,mi sie juz nawet z nim na ten temat gadac niechce bo czemu to ja mam sie denerwowac a ona ma na to luz.......czy myslicie ze moze ja przesadzam wyolbrzymiam???jutro mamy isc kupic pralke i lodowke do naszego gniazdka ciekawe tylko co ztego wyjdzie,dobra mykam nynki paapa

jestem i zaraz zmykam

Madziula choinka śliczna:-):tak:
Larvunia jak tam po pracy?:-)
Marzenko weź chłopa za nogi i przez okno, to może nim wstrząśnie troche i nie denerwuj się kobieto bo Twoje dziecko to czuje pamiętaj i o tym mu powiedz, a gierki weź i mu wyciep do kosza:-p:-)
i oszczędzaj się, będzie dobrze
lece kobietki, rano do pracy
buziolki i kolorowych:-)

ciakwe kiedy ja odpoczne... masakra mam juz dosc, biegam od rana :baffled:

magdamir choineczka przesliczna :tak:
beti ciezko mi, zmeczona jestem.... ehh...
marzenka a ja radze ci sie przyzwyczaic... tak ja ja to zrobilam ;-)

milusi snow mamuski

witam was:-)larvunia-chyba nie mam wyjscia jak sie przyzwyczaic,sa jacy sa i nic sie na to nie poradzi,ja dzis bede zalatwiac sprawy wiec jak bede mogla to odwiedze was :-Dpapa do pozniej:szok::szok::szok:

dzien doberek!!
ja tez tylko wpadlam sie przywitac i zaraz do roboty czyli do kuchni bede szykowac warzywka na salatke,potem ciacho robic itp...:-)

dziewczyny milej pracki wam zycze....
Marzenka a tobie udanych zakupow :-)

cale szczescie ze moj mezowaty nie gra w zadne gierki z tym mam dobrze :-)

no kawka wypita to uciekam
milego dnia zycze zajrze w wolnej chwili papa

reklama
oj..ale się rozpisałyscie.. az nie mam czasu wszystkiego nadrobić.. u mnie przygotoiwania w pełni... dzięki za radę z tą kopertą dla księdza.. dam 50 zł...bałam się, że to za malo,ale skoro mówcie, że nie tobardzo dobrze:)
a poza tym to mogę pochwalić się,tfu, tfu oby nie zapeszyć, że moja niunia już budzi się tylko raz w nocy.. od kilku dni coś się jej poprawiło... mąż się śmieje, że jej wgrałam nowy soft....jak do kompa... zasypia o 22, potem pobudka 4-5 rano i potem wstajemy ok 9.. to chyba nieźle jak na 8-tygodniowe niemowlę, co?

mam nadzieję, że po świętach i chrzcinach będę mieć więcej czasu na BB:)a teraz zmykam do kuchni..teraz tam moje miejsce...

Do góry