reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Madziula co tam dobrego zrobiłaś do jedzonka?:-) najlepiej to Ty weź to pod pachę i chodź do mnie, ja zrobię kawuchę i posiedzimy trochę:-) daleko nie masz:-) my dziś cały dzień w domku laski poszły, no teraz mój na chwilę do pracy poleciał, bo jutro jakieś egzaminy u nas i trzeba przygotować, dobrze że ja jutro mam wolne:-)
Marzenko ja jak wjeżdżam do Świebodzina to mi się gęba sama uśmiecha, uwielbiam to miasto:-)
pewnie, że bywam i to nawet czasem często:-)a powiedz kochana co się dzieje, że tak musisz leżeć?
masz rację, nie ma jak to wspólne gniazdko, tylko dla siebie:-)
Marzenka Ty idziesz po makowca, Madziula coś tam ma z rusztu, ja robie kawe...no dziewczynki wieczorek jak ta lala:-D:-D:-)

reklama
ja tak tylko na chwilke,bo wpadłam w wir przygotowan do świąt i chrzcin.. mam takie pytanie.. ile powinnam dać księdzu w kopercie na chrzciny?bo nawet nie wiem jakie są stawki, a wiadomo że chciałabym jaknajmniej, bo przed świętami to krucho z kasą..
pozdrawiam cieplutko

bry wieczor :-)

ja nie sp[ie dzis od 5.00 :dry:
maly wstal soebie, wyszedl z lozeczka i do nas przydreptal no i wstalam.... mezulek pospal jeszcze troszke, ale dalam mu pospac bo biedaczek dzis pracowal. Na 10.00 mial byc w gorzowie wiec zabralam sie znim ja do rodzicow a on do pracy. No i niedawno wrocilismy. Pierwsze co to na lapka siadlam do Was zajrzec :-D maniaczka jestem :rofl2: heheheheh...

witam nowa kolezanke :tak:..pisz jak najwiecej marzenka.
no a co z martuchaa?? nie wiem, poprostu przestala pisac. Ale z tego co kojarze to zapracowana byla. Ale nie wiem dlaczego choc na moment tu nie zaglada, szkoda.

no widze ze kazdy dzis mial na obiad schabowe :-D heheheheh, ja tez u rodzicow je jadlam :-p

jaaaaaaaaa jutro do pracy :baffled: ale mi sie niechce. Kazdy swietami juz zyje a tu trza do pracy jechac... lubie swoja prace i nie wypbrazam sobie siebie w innej, ale za 2 dni swieta wiec moglabym miec wolne juz :dry: Moim zdaniem szkoda paliwa... ale szef kaze jezdzic wiec bede. Z reszta kazdy z moich znajomych z mojej formy pracuje do oststnich chwil. Ja chociaz srode mam wolna ;-)

no a wlasnie.... marzenka dlaczego nie jestes z krzeszyc co laska??!! ;-) myslalam ze nawa osoba bedzie z okolic :-) hehehehe....

Kama powiem Ci jak to było z weselem u znajomych:-D poszli do księdza, pozałatwiali, a na końcu pytają ile mają dać:-) więc ksiądz mówi, tyle co orkiestra, a młody na to :w takim razie Bóg zapłać i wychodzą, a ksiądz woła jak to?!, młody odpowiada..orkiestrę mamy za darmo:-D:-D to tak lajtowo:-) a poważnie hmm nie wiem wszędzie jakoś tak inaczej zależy od księdza
Larvunia idź jutro na wagary:-D:-)

beti ja znam inna wersje z tym "bog zaplac"...
zalatwialismy dokumenty (moj nie mial bierzmowania) udalo sie, i na koncu moj pyta ksiedza, ile ... na to ksiadz "co laska"... a moj mezulek "a mozna w walucie watykansiej?? " ksiadz zdziwiony kiwa glowa ze tak, a moj na to "no to bog zaplac" i wyszlismy... heheheh ale na koncu dalismy 50zl. Zebyscie widzieli mine ksiedza, na szczescie byl mlody i wporzadku :-)

beti jak minol dzionek

dobre:-D:rofl::biggrin2: mina księdza - bezcenna:-):-):-)
a ja dziś kochana cały dzionek w domku przesiedziałam:-)
mój rano wrócił, spał do 14, potem wstał,marudził, że mu się spać chce:-)ale jak mówiłam to się połóż to ni czorta sam nie będzie:-D:-), poleniuchowaliśmy razem, poogladaliśmy jakieś dwa filmy,w jednym to w ogóle do tej pory nie wiem o co chodziło, jakiś taki zakręcony był:-) laski polazły, generalnie dziś wypoczywam:-) a jutro rano na badania
w Wigilię też będziesz jeździć?

reklama
25 i 26 mam wolne bo sie nalezy no i 1rwszego mam wolne, a tak pracuje nasza firma non toper. A ja wyprosilam wolne tez 24 :-) , reszta zalogi pracuje.... a raczej bedzie sie odbijac z punktu do punktu bo nie sadze by byly jakies zamowienia.... ;-)

lece kolacyjke robic, jeszcze tu zajrze ...
jakies zyczenia macie?? puki robie :rofl2: i mam checi sie dzielic :rofl2:

Do góry