reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Dobry dzień :cool2:
No to pada za oknem, pies już siku nie chce zrobić na dworze, zaczyna się. :dry:
Mam psa z odchyleniem psychicznym :-D :-D :-D śmieszne, ale jak człowiekowi się speszy to wkurzające.
Stoi i na trawę nei wejdzie, bo mokra. Robi łapami jak kot jak wejdzie w kałużę, otrzepuje nimi, wygląda to komicznie!
Pies boi się wejść na mokrą trawę, ale pierwsza leci do jeziora, bajora czy w kałużę. Ale schiza.....
No i chodzi się tak z nią w koło a ona nie umie robić na asfalt czy chodnik, nigdy nie zrobiła mi siku musi być trawka. Więc zagadka teraz... gdzie pies zrobi siku :sorry2: Czasami wracam do domu a ona później zlizuje sobie popuszcza w domu co mnie wkurza okropnie bo później z dziećmi się bawi ggrrr... idzie człowiek więc znowu na dwór z psem. I jeżeli pada to nic nie zrobi znowu, jeżeli przestało to różnie z tym... jak w ruletce. Czasem mam dość bo się po 10 razy wychodzi z nią w tedy, bo może łaskawie się przełamie. No i tak dziś chodziłam z psem zamiast 10-15 min rano to prawie godzinę. Co się nagadałam do psa to moja, jakby rozumieć miała :sorry2: Ale zrobiła.... uuuff...

a co tam u Was?? :cool2:

ezoja od razu z odchyleniami :-Dmoj ma tak samo, jak jest mokro to idzie jak na szczudlam zeby sie zbytnio nie zamoczyc i tez nie chce wejsc na mokra trawe:no::-D ale jak juz lapki mokre to idzie:tak:
pada u nas pada a ja mam pustki w lodowce auto w garazu hymmm.....

ciacho ja na siłę na trawę ją wpychałam.... dużego psa ciężko zaciągnąć gdziekolwiek jak się zaprze :sorry2:
a jak spieprzała łomatulu! jak poparzona!
No ale się udało, nagadałam się że ho ho, walnięta pewnie sobie myśleli jak widzieli ;-)

ciacho wsiadaj w auto i dawaj do mnie. U mnie dziś hot-dogi :tak::-D:-D:-D wczoraj mój kupił. Nie mam weny dziś na obiad.
Z resztą na co Ci pełna lodówka jak Ty i tak prawie nic nie jesz ;-)

ja to moze nie ale moje dzieciaki to potrafia zjesc:baffled: zebys ty widziala ile one jedza, ja juz sie za glowe lapie
ja za hot dogami nie przepadam, czasem zrobie rodzince ale sama nie jem
mojego psa tez trzeba ciagnac na ta trawe fakt mniejszy ale 15 kg wciagaj:-D:-D

no to widzę norma, myślałam że mam dziwnego psa
pamiętam chyba jak Ciacho pisałaś o tym mi juz :tak: madziarena no widzisz... jest nas więcej z dziwolągami w domu hahaha
PR a jak przytulasz rybki ?? :p ...dlatego nigdy rybek nie chcę, nie ma jak je tulić a ja uwielbiam tulić.
My już po obiadku.... dzieci doczekać się nie mogły hot dogów. Przypieprzyłam surówkę za bardzo, ale pali w gębie :baffled:
coli bym się napiła teraz...................

Jestem przed @ i wszystko bym teraz chciała :-D :-D :-D

Cześć Wam.

Masakra jaka pogoda brzydka, szok ... Nienawidzę jak deszcz pada, zimno i w ogóle może potem trochę przestanie to na jakiś spacer wezmę chłopaków bo w domu szaleją, miejsca sobie znaleźć nie mogą .... :no: i wkurzają też.

U Nas od poniedziałku kiepska atmosfera w domu :sorry2: raz lepiej raz gorzej, wczoraj to w ogóle nerwowy dzień mieliśmy.

Fajne macie pieski :tak: też bym chciała pieska do domu ale małego jakiegoś ...

Pr dawaj znać jak się rozkręci i będziecie jechać rodzić ;-)

Ezoja smacznego obiadku i na zdrowie :tak:;-)

reklama
Hej...
ja po pracy , teraz kawa i muzyczka w tle :happy2:
wczoraj bylam na zebraniu u mlodej , srednio jestem zadowolona no nie jest zle ale bylo lepiej pani tak powiedziala :tak:
ma troche problemy z gramatyka i tabliczka mnozenia sie klania :confused:
na polrocze z deutsch bedzie miala 4 a z matmy pani sie zastanawia nad 4 lub 3 :-(
reszta przedmiotow ok czyli 4 - 5 na polrocze :tak:

ezoja usmialam sie z twego psa , ale moj podobnie sie zachowuje wejdzie na mokra trawe ale spierdziela z niej szybko hehe i tak smiesznie jakby na palcach ucieka :-D..chyba wszystkie tak maja...:tak:
Hot doga niam zjadlo by sie :-p u mnie bigos dzis i zupa jarzynowa wczorajsza :tak:

Mycha a co to sie znow u was dzieje ze atmostfera napieta ? a nie moglas jednego pieska sobie zostawic ? :confused:

Madziarena cos taka zalatana ? jak Amelka ma ospe czy narazie nie ?

Marzenka to zostalas sie sama ...ale szybko zleci :tak:

U mnie za oknem slonce swieci wiec ok , ale chlodno 5 st :tak:
a na miescie jak wczoraj bylam to kurcze wszedzie juz ustrojone lampki sa i choinki stoja hehe smiesznie tak szybko :sorry2:

A MEGI to gdzie sie zapodzialas ??? :confused:

Do góry