reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

madziarena dokladnie nie masz wyjscia, nie ty jedna;-)
naprawili fona starszej, dobrze ze na gwarancji był :-) od samego rana gdzies chodzę:-D

reklama
Hej.

U Nas po staremu, nadal się smaramy ale dajemy radę.

hej
Hania śpi to ja biorę się za prasowanie.
O prezentach nie myślałam - Amelka ma dodatkowo urodzinki w grudniu :/
My chyba wigilię u mojej mamy spędzimy choć jeszcze nie wiem czy nie zostaniemy w domku.
U nas w przedszkolu OSPA ... tylko czekam kiedy AMinię wywali , a co z Hania ? Czy takie małe dzieci moga załapać ?

Madziarena dobrze obserwuj córeczki, rzadkość ale niestety taki maluszek też może zachorować na ospę.
Nasz Wojtek co prawda miał pół roczku jak zachorował na ospę więc troszkę starszy od Waszej córci, ale dla lekarzy to było zdziwienie że w tym wieku załapał ospę i że rzadko się to zdarza no i niestety my zaliczyliśmy do tej "rzadkości" no i bardzo źle to przeszliśmy, nawet był artykuł w gazecie o tym bo opisywałam całą historię. W Zielonej na oddziale zakaźnym wylądowaliśmy. :-(

Witam...
juz po kawce i obiadku :tak:
dzieciaki w domu zaraz trzeba lekcje przejrzec czy maja :baffled:
Potem na 18 na zebranie z mloda :tak:
wlasnie przed chwila przyszedl list - nasz mandat :-D
ale balam sie a nie jest zle hehe przekroczylismy tylko o 22 km / h jechalismy 142 :tak:a bylo 120 :tak:
a nam sie jakos wiecej wydawalo hehe...fajne foto mamy :-D ale mnie zaslonili i tylko m widoczny jest :tak:
Do zaplacenia tylko 40 ojro , punktow karnych brak to tak mozna fotki dostawac :-D

pr ja tez dzisiaj bez sil ale musialam sie na obroty wkrecic bo wiecznie gdzie musialam isc
a jak tam rozkreca sie porod czy niebardzo?

hejo:-)
ciacho dobry humorek dopisuje:-D
ja niespie od 4 a o 5 maz wstawal do pracy trzeba bylo go pozegnac..wroci w piatek za tydzien:dry:
pada pogoda do bani jakos ciemno w domu..czekam na kuriera ma przywiesc felgi mam nadzieje ze bedzie tak mily ze mi je wtacha do piwnicy;-)

reklama
Do góry