reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzien dobry i od nowa poniedzialek:-D
wczora mlodej zamek odpadl z zeba:baffled: jedziemy niedlugo w ciemno do ortodony, ja sie ciesze ze wczoraj a nie w sobote

reklama
hejo
ciacho chyba nie ma miesiaca byscie ortodonty nie odwiedzily cio?
my dzis luzny dzien ogarniemy domek i na spacer smigniemy.
ja tez bym musiala w balkonowym pokoju odswiezyc kolorek ale to kiedys:-D
myslicie juz o prezentach pod choinke?

bry- Ciacho sobota w pracy i dzis juz tez ehh ale sie nabyłam na wolnym;p Dzieciaki tfu tfu zeby nie zapeszyc zdrowe tylko ja mam jakies uszy pełne i katar.... Ja czekam na tel czy cos sie rozkreca u sisotry P bo jedziemy rodzic :)
A ja odrabiama soboty bo potem od 21 grudnia mamy wolne az do 7 prawdopodobnie ;]

Witam i ja
dzieciaki poszly pare minut temu i w koncu cisza nastala...bo juz z rana mnie wpienily :wściekła/y:
mlody nie chcial isc i musialam go na sile wystawic za drzwi :wściekła/y:
dzis ja tez jade do ortodonty z mloda , a mama moja przyjedzie i mlodego ze szkoly odbierze :tak:

PR a na kiedy ma termin ? a to ona z toba rodzi a nie z mezem? :confused:
Ciacho oby was przyjela :tak:
Marzenka ja mysle o prezentach powoli ale nic nie moge wymyslic..bo oni zwyczajnie zabawkami sie juz prawie nie bawia i mam zonka :confused: a sa tacy wredni i pyskacze ze tylko rozga by sie nadawala :-D

Spedzacie swieta w domach czy jedziecie do rodzinki ??

pr podziwiam ze chcesz byc pryz porodzie:-)
owca my standardowo w domku tzn do nas przychodzi tesciowa i siostra mojego z corkami.kazda z nas cos przynosi i tyle a ja w tym roku malo bede robic bo za duzo jesc nie moge wiec po jaka cholere.
moja mala wstala z drzemki to lecimy sie szykowac na spacer.

Hej.
Już mam dość tego dnia, dzieciaki od samego rana denerwują nosz .... :wściekła/y: i miej tu dobry humor...

Tak poza tym to po staremu, nadal się smarają :baffled: kaszel też a i Ja też się jeszcze z zatokami męczę :sorry2: poniedziałek licho się zaczął ... ehh ...

Ciacho oby Was przyjęli .
Owca też widzę, że "wesoło" Ci się dzionek zaczął :-p

My jeszcze o prezentach nie myślimy ... :no: :-(

Miłego dnia!

Owca- ona nie chce z swoim facetem bo mowi ze ja bedzie denerwowal bez tego ja denereuje mnie tez wczoraj wkurzył;]!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
marzenka ale my co miesiac chodzimy do ortodonty na kontrole:tak:, jak sie ma staly aparat to normalne
okazalo sie ze jak mlodej nie przeszkadza drut to sie nie spieszy wiec na spokojnie sie umowimy:-)
ja juz mam 3 prezenty ale u mnie to noramalne ze a od pazdzernika juz sie rozgladam:-D mniej boli jak na raty
owca nie tylko ciebie ja rano mialam spokoj jak jeszcze dzieciarnia spala a jak wstaly to sie zaczelo, juz wysiadam chyba nerwy trzeba miec ze stali nierdzewnej:baffled: mycha no wlasnie od samego ranca humor dzieciaki psuja;-)
pr ja to juz wiem od dawna ze faceci to inna bajka ale zeby byc az takim tępym to naprawde cep:-D

hej
Hania śpi to ja biorę się za prasowanie.
O prezentach nie myślałam - Amelka ma dodatkowo urodzinki w grudniu :/
My chyba wigilię u mojej mamy spędzimy choć jeszcze nie wiem czy nie zostaniemy w domku.
U nas w przedszkolu OSPA ... tylko czekam kiedy AMinię wywali , a co z Hania ? Czy takie małe dzieci moga załapać ?

reklama
odkurzylam i podlogi przelecialam...:tak:

widze ze nie tylko u mnie bylo wesolo z rana hehe , mnie mlody codzien rano wkurza bo nie chce isc do szkoly
ja sie spiesze zeby mi autobus nie uciekl a ten ma to w nosie i sie grzebie :wściekła/y:

chce kupic sobie odkurzacz bo ten moj juz stary i wkurza mnie nie ciagnie jak trzeba i wogole do dupy...
i mam 3 typy i nie moge sie zdecydowac :baffled::no:

Pr to rzeczywiscie dobry chlop haha...:sorry2: ech faceci...
ciacho to dobrze ze sie nie spieszy , ciekawe co ja sie dzis dowiem :baffled:

Do góry