reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej...
a ciacho jednak dzis nie zgadalas :-D
jestem w domu , zabieram sie za lazienke
zupe na obiad zrobilam , salatke z feta tez , i pianka wyszla nie jest moze idealnie rowna i ladna ale wazne ze wyszla i jest dobra :tak::tak:
Mezus moj od rana na dzialce urzeduje z psem , kosi trawe i musi przygotowac na zime troszke bo tak to czasu nie ma a dzis ma wolne , a na zakupy jedziemy pozniej :tak: chce krzeslo do biurka w koncu kupic i moze koldre cieplejsza bo spie pod taka letnia cienka i chlodno troszke :tak: no i spozywke trzeba tez zakupic i takie tam :-p
No i jak moj zdazy to moze opony bedzie wymienial :tak:

Mowisz ze juz przymrozilo u was , u mnie dzis na plusie 6 i slonce wychodzi , pranie tez na balkonie robocze mojego
:tak:

Uciekam do lazienki bo podniesc sie nie moge :-p

reklama
u nas tzn.u mnie na gorze bylo 1 stop ale na dole musialo byc ponizej zera bo ludzie szyby skrobali, teraz tez mamy tylko 5 stop ale coz zimno jak na padziernik:dry: opon jeszcze my nie wymieniamy poczekam az nawet w dzien bedzie ponizej 10 stop.to wtedy sie przejade na wymiane:-D
a ja dzisiaj chce zrobić babke drożdżowa ale najpierw musze ruszyc tylek a mi sie nie chce:-D:eek:

Hej ja po zakupach ,
ale cieplutko 19 st bylo...
w sumie tylko krzeslo kupione a koldry za drogie dla mnie :-p
40 - 60 euro za koldre to za drogo popatrze jeszcze moze gdzies sie trafi okazja :tak: nie spieszy sie..
Wszystko fajnie ale list z energetyki zepsul mi humor :wściekła/y: przyszlo rozliczenie roczne za ogrzewanie tamtego mieszkania
i zawsze mielismy zwrot a teraz musimy doplacic 300 euro :szok: masakra....

Ciacho fajne te drozdzowe takie ala buleczki ..
No nic ide na kawe :-)

Ostatnia edycja:
owca to niezla niedoplata:-( a co tam na prad mieliscie ogrzewanie? u nas tez tak kosztuja dobre kołdry po 200zl i drozej, my mamy jedna taką średniej grubości a latem to spimy pod przescieradlem :-D
a nie chcialo mi sie babki, to szybciej poszlo:tak:

Hej gdzie wy spicie jeszcze ?
ja pospalam do 8:30 , bylam z psem fajnie cieplo na dworze :tak: 4 wiewiory przed blokiem biegaly :tak:
dzis nudy , siedzimy w domu , mama przyjedzie na kawe :tak:
wyslalam lotto 10 kratek i dupa nic nie wygralam , jak to zrobic zeby wygrac :baffled:

Ciacho tam mielismy na gaz ogrzewanie a teraz mamy na olej :tak:

hej
owca ja wstalam o 7 i od razu sie wzielam za prasowanko sniadanko obiad przygotowac trzeba bylo no i drozdzowe upieklam..karmie mloda zaraz sie ogarniemy i na spacer pojdziemy przed obiadem..a pozniej albo spacer jeszcze albo bedziemy leniuchowac.kumpela ma wpasc z siostra i jej 2 miesiecznym synkiem ale niewiem czy wpadna nic nie pisala jeszcze.u mnie juz sloneczko wychodzi zza chmur 13stopni jest wiec pewnie bedzie cieplej niz wczoraj.
owca to bardzo duzo macie..ale co zrobic zaplacic trzeba
ciacho mowisz pod przescieradlem:-D:-Dmy w lato czasem bez niczego spimy..ale ja mam koldre z medicala to caloroczna jest.

reklama
dzien dobry
owca a dzisiaj pospalam a wsumie przelezalam do 9 :eek::-D a na dworze naprawde cieplo 16stop. marzenie:-)
marzenka od rana masz motorek w tylku:-D ja tez tak robilam jak dzieciaki byly male teraz mam wiecej luzu:-D

Do góry