reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no to niezle z tymi malinami , na targ i sprzedawac haha :-p:-p
u mnie jeszcze czerwone porzeczki na 1 krzaku wisza i nie ma komu zerwac :-D
ja nie rwe bo nie lubie ich jesc hehe :-p to chyba sie zmarnuja trudno...
mam w zamrazalce kilka woreczkow i tak sobie leza od zeszlego lata to teraz nie zamrazam..:no:

reklama
owca ale owoce nie moga lezec w nieskonczonosc w zamrazarce, te zeszloroczne to juz trzeba zuzyc
one tez maja date przydatnosci, maliny maja nadluzsza bo chyba cos kolo 6-8 miesiecy inne jeszcze mniej wiem po pisalam prace dyplomowa w jakiejs czesci o mrozonkach
maliny mroze wszystko zuzyja sie w zimie:-)

ciacho no u mnie leza hehe :-D maja swoje miejsce haha kiedys sie wyrzuci :-D
nie wiem po co m je tam wlozyl skoro i tak ich nie je :-D

jak zbliza sie juz nastepny sezon to poprostu zuzywa w tempie expresowy takze na wiosne tak do maja juz nie mam owocow mrozonych:-D najszybciej zawsze ida truskawki ale w tym roku mam tylko pol kg zamrozonych reszta poszla sie z tamta lodowka, lodowki mi nie zal jak tamtych owocow:sorry2:
a ja wlasnie sprzedalam ksiazki po starszej, zawsze kilka groszy wpadnie a tak beda tylko lezec i sie kurzyc

Hej dziewczyny,
dawno mnie tu nie było, bo dużo roboty, a jak nie robota to leżenie na kanapie z nogami do góry (okropnie mi puchną).
Mam pytanie do mam z Gorzowa - czy polecacie szczególnie jakiegoś pediatrę w naszym mieście? Na niedzielę mam termin porodu i będę musiała zgłosić gdzieś maleństwo, a nie pochodzę z Gorzowa, więc nikogo nie znam. Słyszałam że gdzieś koło białego kościółka jest przychodnia z dobrymi pediatrami, ale nic nie mogę znaleźć w sieci. Jeśli któraś z Was może kogoś polecić, to będę b. wdzięczna :)

dzien dobry
alez tutaj cisza:baffled:
pochmurno ale cieplo i to lubie:-) a wy gdzie? marzenka jeszcze jestes w domu?
owca dzisiaj tez masz robote?

Dzien doberek...
dziwna pogoda chlodno jakos...:tak:

ciacho tak mam wrocilam 30 minut temu :tak::tak:
jutro tez i czwartek tez ;-) i dojdzie jeszcze piatek :-D
dumam co na obiad bo nic nie zaplanowalam hehe chyba zupka chinska pojdzie w ruch :-D
mam ciasto francuskie to chyba mini pizze zrobie :tak:
Za 30 minut lece po dzieciaki :tak:

owca to codziennie masz robote wsumie :-D
ja na obiad mam dzisiaj hot-dogi bo tez pomyslu nie mam:no:
a slonce u nas wyszlo i jest naprawde przyjemnie:-)

reklama
hejo
ciacho a no jestem.wlasnie przyszlam z placu zabaw mlodego zostawilam z sasiadkami a sama na wizyte polecialam...gin wyczul glowke ponoc bardzo nisko jest mloda ma 3600 i 1,5cm rozwarcia jest..czekamy dalej
ja mam pierozki z surowka:)

Do góry