reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no wlasnie co tu robic tak wczesnie:-D
no do 6-30 to moj jeszcze byl wiec luzik,ja to nie patrze ktora godz i robie co mam do zrobienia,ale dzis to ja sie zdziwilam bo dawid spal do 8:szok::szok::szok:
co macie dzis w planach?bo ja jak zwykle wroce po 16 z moim od razu wozek schowa:-D:-D:-D:-D
kochane jak sie robi kaszke manna?bo ja jakas glupia czy jak!!!!ostatnio chcialam dawidkowi zrobic,do wrzacej wody wrzucil am te 2 lyzeczki kaszy manny i mi sie taka galaretka zrobila:eek::eek::eek:ehh ale glupie pytanie no ale niewiem bo nigdy nie robilam:-D

reklama
marzenka ale glupia odpowiedz :-D:-D ale ja sama nie robilam nigdy manny wiec nie wiem hehe :-D:-D:-D...wez na necie poczytaj..a na tej kaszce nie pisze jak to sie robi??

madzia pisze zrobilam wg tego ale dupa,moze trezba stopniowo wsypywac?heh ale zagadka:-D:-D
bylam pranie powiesic,heh teraz zaluje ze nie wstawilam drugiego bo szlafroki bym musiala wyprac no coz jak bedzie nadal ladnie to jutro wypiore:-D
beti mam inny tel i nie zapisal mi sie na karcie twoj ten drugi nr wiec napisz kochana,mam ten z koncowka 600.

marzenka a to zalezy jaka masz to kasze manne czy blyskawiczna czy normalna?
ja to zawsze gotowalam na mleku ale na wodzie tez mozna
ogolnie jak ma byc rzadka taka do picia to sie jej duzo nie daje bo wlasnie zrobi sie jak galareta:confused2:
na szklane wody cos okolo 2lyzek bo ona tak zwykle musi sie gotowac cos kolo 10min a blyskawiczna gotuje sie 2 min
zawsze mozna wody dolac jak sie jeszcze gotuje,
a na gesto to ciut wiecej sypiesz i tez pare dorbych min trzeba gotowac bo ona pecznieje
dasz sobie rade metoda prob i bledow,
ja to kupuje blyskwiczna szybciej sie robi dla tych moich glodomorow:-D

aha sypac trzeba powoli zeby sie grudki nie zrobily i dobrze wymieszac tak porzadnie no i niech sie gotuje

a jak po weekendzie a jakos zyje za wszybko minal;/
a na jutro musze wziac urlop bo moj nie moze a przychodza jutro balkon mi robic. beda wyscinac ta plyte betonowa i wstawiac kratke betonowac podloge i jakies progi wstawiac i ktos musi ich pilnowac tylko czemu ja:wściekła/y: no chyb aze bedzie jakiis przystojny pan to nie bede protestowac;p;p zawsze mzona popartrzec jak sie prezy buhahahah

marzenka musisz sobie stopniowo dodawac ja wawalamna pol litra mleko cos kolo 7-8 lyzeczej a jak byla za gesta dolewalam mleka:)
aaaa wazne zeby ci sie grudki nie porobily to njalepeij te 7 lyz rozpuscic najpierw w wodzie labo mleko tak jak kisiel i potem wlewac na gotujace sie mleko;]

Ostatnia edycja:
reklama
ania to tylko sobie podlogi pozascielaj dobrze i kanapy i telewizor folia
ja kupilam 2 duze folie i grubsza na podloge poszla oczywiscie mialam podklady jeszcze takie z pianki co sie ostaly z remontu i sie przydaly
a cienka doslownie wszystko okrylam potem zwinelam i wyrzucilam
oni nie patrza co gdzie klada moge panele uszkodzic jak cos klada
tak mi w przedpokoju uszkodzili kawelek a mialam taki gruby dywan i doopa:wściekła/y::wściekła/y:

Do góry