reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Dobry ja juz w tramwaju trza jechac do roboty. Slonko ladnie swieci. Mloda obudzila mnie placzem bo znalazla kleszcze na nodze kuffa mac . Nie wiem jak to wyjac boje sie i nie zrobie tego . Chyba do lekarza podejde moze by jej wyjeli . Kapala sie wieczorem i nic nie widziala dziwne moze gdzies na ciuchach siedzial wrr...Ciacho jaki tort bedziesz robic pytalam wyzej hihi , nie doczytalas pewnie.

owca doczytalam ale zapomnialam odpisac:-D okragly bo taki sobie zazyczyla:-)
ja to bym sama usunela, trzeba szybko usunąć, zeby sie nie obżarł, a mogla mieć gdzieś na ubraniu, one lubią cieple miejsc, glowe, szyje, zgiecia rąk i nóg, takie małe z nich ścierwa ja w zyciu kleszcze nie zlapalam ale mloda tak

Wlasnie wrocilismy , wiecej czekania w poczekalni niz wyciagania :-D
Pani popsikala czyms , potem przykleila plaster z jakas mascia i powiedziala ze jak by sie robila czerwona plama
to przyjsc do nich wtedy dadza antybiotyk :tak:

Ale cieplusio na dworze bylismy w krotkich rekawkach :-):-)

owca u na tez cieplo 22 stop. az ciezko sie mysli ze w piatek ma byc 12:baffled:
to dobrze ze juz wyciagniety:-) do 3 tyg sie obserwuje miejsce, pamietam jak mlodej przy kazdym myciu glowy sprawdzalam

No u nas na piatek pokazuja tylko 14 ale moze sie nie sprawdzi. Mloda poszla na konia. A czemu glowe sprawdzalas tam miala ??

no miała na pograniczu wlosow a szyi, i jeszcze tak moja mamusia ja zalatwila ze myslalam ze udusze na miejscu:baffled: skoczylo sie wizytą u chirurga i wyciaganiem resztek z glowy:baffled:

reklama
owca a daj spokój, mloda powiedziala ze ja cos swedzi wiec zajrzałam, nawet dobrze wlosow nie rozgarnelam, podeszla mamuska i chwycila, wyrwala kleszcze bez glowy razem z wlosami:dry: pozniej jechalam do szpitala zeby usuneli jej głowe,
mloda miala 4 lata

Do góry