reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ciacho ja wiem ze ty juz nie spisz ;-)
jaka salatke robilas ?? makowcow mam narazie dosyc hehe tak sie w pl nimi na swieta objadlam
ze na rok mi chyba smaku wystarczy :-D

ja kawe dopilam , ide cos porobic obiore ziemniaki , musze chate odkurzyc i mloda spakowac :tak:

reklama
no ja też sobie nie wyobrażam. piewszą ciąże straciła na początku samym. to było 3 lata temu. długo się nie decydowali, a teraz to. szok.

guciu mi zasypia chyba go położe jeszcze przed wyjazdem, bo mi będzie marudował u lekarza ;)

makowca to ja dawno nie jadlam, na swieta tylko jeden kawalek a salatke z makaronem,ogorkiem, pomidorem, szynka, kukurydza,papryka, nie chcialo mi sie gyrosa robic:-D

Future dzięki, ale mnie rozbawilas tym Agnis czytaj Agnis nie czytaj :-D

No nie czytałam ale domyślam się ze to dobre wiadomości nie były :-(
Ja wiem ze rozne rzeczy się dzieją i wszystko w rekach Boga:tak: Mam nadzieje ze u mnie będzie oki. Już tak tesknie za maleństwem :tak:

W poniedziałek będzie pelne 35 i zacznie się 36 :szok:

Miłego dnia dziewczyny :tak: Mój m dziś idzie tupać na studniowke bo jest organizatorem :dry::dry::dry: foch..ja tez chce na impreze....i SEXU chcę...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :cool2:

O kurde Future ... co Ty tu opowiadasz... tragedia za tragedią... smutne.
Ja w locie. Zaraz obiadek robić będę. Schudłam już 2,5 kg mniej więcej od początku stycznia :-)
Dziś sobie taki wycisk dałam, że chyba przez resztę dnia będę robić to co muszę...
Z dziećmi do lakarza jadę w poniedziałek na kontrolę. Smarają dalej ale nic więcej, mam nadzieję że im przejdzie i nic nie osiadło im na oskrzelach itp. Sprawdzimy w poniedziałek.
Zdrówka dla Was Future!

Przeróbka XBOX360 XBOX SLIM.
Od 40zl przeróbka, RGH od 140. PSP 10zł.
Wszelkie info na WP ZAPRASZAM.

1004961_708890365807999_942849848_n.jpg

ciacho nie krzycz, ale może ktoś potrzebuje akurat :D

Załączniki

• 1004961_708890365807999_942849848_n.jpg
    1004961_708890365807999_942849848_n.jpg
    5 KB · Wyświetleń: 21
Ale nudy...

ezoja reklama ?? hihih :-D

corcia juz pojechala , mezus wrocil wiec weekend :-)
Ide sie zabierac za owocowa pianke :tak:

Ale mnie gnaty bolą... nie wiem czy z tego, że sobie wycisk dałam, czy coś mnie bierze.
Owca tak, męża reklamuję :tak:
Niech dziad ma zajęcie ;-) co by głupoty mu do głowy nie przychodziły jak wolne będzie miał :-D

Agnis to juz mozesz rodzic.
Ezoja ja ci nie mowilam. 3 razy bylam we freszu i 3 razy mnie oszukali. Pierwszy raz dwie ceny byly pomylone ale spoko. Wywalilam rachunek. Później drugi raz mi nabili dwa Lipton y zamiast jednego ale spoko. No ale wczoraj przegięcie. Maja takie batoniki za 49groszy i ja wzielam 6. A do tego mnóstwo innych zakupów i xaplacilam 80zl. A w domu patrze a tam 66 batonikow nabitych. Woooow.
Ale pojechslam to herbatę mi kazała wziąć z polki a za batoniki 30zl mi oddala. A ze miałam tyle zakupów to nawet nie skumalam przy kasie.

reklama
co Ty gadasz??
Ale tam są nowe jakieś znowu twarze, więc się pewnie uczą jeszcze...
Mi raz tez coś jedna naknociła, ale miałam szczęście bo paragon się skończył a ona nie umiała wymienić wołała tego chłopaka, przyleciał pomógł jej a ja w tym czasie przeleciałam co tam nastukała na tym komputerze i też mi dwa razy policzyła owoce. Ale u mnie to akurat grosze były, wiesz.. ale na każdym tak i fortuna się kręci ;-)
Ja od wczoraj zakupy robię w Dino. Nie lubię tam chodzić. Jeszcze owoce mają tanio?? Czy już nie? To może jutro po nektarynki bym się przeszła bo w Dino cena razy dwa.

Do góry