reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

owca dowala az czlowiek z wrazenia usiadzie;-)
ja mam przedpokoj wymalowany farba z beckers na szaro super kolor i farba tez bo zmywalna, generalnie jak gum jest :-D
ezoja a no widzisz ruch jak w ulu:-D a to tak jest ze ludzie otwieraja bo nie moga nic znalezc tylko trzeba wstrzelic sie w jakas nisze
ja tez bym chciala miec włąsny biznes ale ciezko z tym w tym miescie a dobry pomysl to podstawa

reklama
jak nigdy sie tyle rozpisaly:-)
ezoja ale skad wiesz dopiero dino otwieraja napewno nie jedna sie tam zmieni i ty mozesz wskoczyc na miejsce:tak:
owca ja nosze teraz 85 d:tak:
co do ogrzewania no jest tak jak mowicie..my poki co nie wlanczamy jest chlodno ale jeszcze nie az tak zimno,
mycha ciezko tak jak sama se musisz napalic:sorry:

marzenko, ciacho ja nic na siłę nie robię, widocznie tak miało być z tym Dino ;) Ale nawet jakbym się tam dostała, to nie byłby mój szczyt marzeń praca tam... na przejściowy okres chciałam póki nic konkretnego nei zrobię ze sobą. Nakręcona jestem teraz na swój biznes, jak mam możliwości to dlaczego by nie skorzystać;-) Najwyżej nie uda się i w tedy będę myśleć inaczej. No chyba, że coś do tego czasu się zmieni i fajną ofertę pracy znajdę... to nie założę działalności, bo to też nie takie hop siup ;-) na własnym garnuszku fajnie ale nie do końca hehehe ;-)

hej
moje dzieciaki juz powstawaly..ogarnelam chatke z grubsza juz.
ezoja tak naprawde to ja cie podziwiam ze chcesz biznes swoj otwierac tymbardziej ze jeden juz nie wypalil..ja bym sie bala poprostu,,jak widze jak u nas co chwile cos likwiduja to az sie odechciewa..no i strach przed dlugami ale jak ty masz szanse starac sie o kase z urzedu pracy to fajnie bo przez rok dasz rade utrzymac cokolwiek mysle..ja bym nie wlozyla swojej kasy w biznes nigdy nic niewiadomo czy wypali...
jej babki z przedszkola wymyslily sobie ze na wtorek maja przyniesc plasteline cekiny guziki sloiczek maly no i musze leciec dzis do miasta po cekiny i plasteline a wcale mi sie nie chce.
milej soboty

Hej wam...
u nas wietrznie dzis , mlody jeszcze spi ale wieczorem narzekal ze boli go ucho i w nocy dwa razy poplakiwal i musialam wstac dac mu syrop przeciwbolowy bo nic nie mam innego , mowil ze ucho boli i mial cieple i czerwone cale...czy to moze byc zapalenie ucha ?
bo nie mialam stycznosci nigdy z takim czyms...
i teraz nie wiem co robic , czy isc do apteki cos kupic czy wogole cos dadza , czy to odrazu trzeba do lekarza po antybiotyk ?
dzis sobota to tylko szpital jedynie , mezus w pracy i dupa..musze czekac az wroci...

ezoja ja tez podziwiam cie z biznesem , ale kto nie ryzykuje ten nie ma trzymam kciuki !! grunt to dobry pomysl :tak:
Marzenka to przymusowa wyprawa do miasta was czeka :tak:

Cześć

Szał ciał przed Dino, patrzę przez okno i nie wierzę. Zwykły market a ludzi jakby za darmo coś dawali.... chyba na te balony się tak rzucają ;-) No chyba że z ciekawości... no szał mówię Wam. Też dziś tam się przejdę ale nie teraz, bo ludzi że szok.

Nie taki diabeł straszny dziewczyny z tym biznesem ;-) dobra zbieram się z psem, miłej soboty :tak:

edit:
Owca nie wiem ale z zapaleniem ucha to od razu po antybiotyk trzeba raczej, nie znam się nigdy nikt u nas nie miał ale tak myślę.

Wygralam az 15 euro w lotto , to poszajeje haha :-D

mlody wstal mowi ze teraz nie boli ale mysle ze jeszcze syrop dziala bo o 5 mu dawalam , mowi ze jakos dziwnie slyszy na te jedno ucho cos jest na rzeczy , juz dzwonilam do m zeby wrocil troche szybciej to pojedziemy do tego szpitala po co ma sie maly meczyc :tak:
ciekawe tylko ile tam spedze czasu , kumpela raz byla to 3 godz siedziala w poczekalni wrr...bo to typowo dzieciecy szpital to ludzi zawsze :tak:
Ryz na salatke mi sie gotuje i bede dzialac :tak:

ezoja otwarcie u was , zawsze tak jest ze ludzi pelno...pewnie na otwarcie jakies promocje porobili :tak:

ciekawe jak future w tej nowej pracy , nic sie nie chwali :confused:

dzien dobry
wlasnie sniadanie zjadlam:-D
owca moze miec lekko zaczerwienione uchu i bedzie bolec, mloda kiedys tak miala jak miala 3 lata, i lekarza kazal oklady robic bo antybiotyku nie dal bo nie miala temp.
cieply oklad na ucho ale potrzeba spirytusu, waty, wazeliny i kawalek folii ale to moze byc jednorazowka,
ucho i czesc twarz smarujesz wazelina, dosć druby kawalek waty moczysz w bardzo cieplej wodze i obficie skrapiasz spirytusem bardzo szybo przykladasz to na uchu i zakrywasz szczelnie folia moze zawiazac to szalikiem zeby sie trzymalo, sciagasz dopiero jak ostygnie czyli tak kolo 20-30min u nas mlode pomoglo robilismy tak 2 dni

a to duz wygralas na slodycze ci starczy:-p:-D
ezoja ale nic o dino nie pisalam:-p a ludzie jak barany jak cos po promocji tzn.ze taniej :-D nie lubie takich tlumow
a biznesik otwieraj tylko pomysl, dobry pomysl to podstawa:-)
marzenka nieraz lepiej zainwestowac wlasna kase niz pozyczke brac, ja bym zainwestowala wlasna kase jakbym miala no ale nie mam:-D

Byłam w dino, żadna rewelacja.Np... w sklepie obok na co dzień jest jogurt gratka po 0,50zł a tam wielka promocja z 0,69 na 0,49zł paranoja :-D :-D :-D i ludzie wynoszą koszykami... mięso się opłaca, za 1kg cycek z kury po 13zł jest. Wzięłam.
Ale jedno taniej to inne drożej, polityka takich marketów. Ale fajnie bo dużo wyboru jest wszystkiego, jest w czym wybierać, jak się czegoś szuka, ale cyferki 6 na tort nie mieli ;-)

Mężu w kuchni szalej... miał robić jedno ciasto i ja tort a robi 3 rodzaje :shocked2: nie wiem co mu odbiło. Ale dwa z "torebki" piecze, tylko mleko dodać i masło i upiec ;-) no czekoladowca czy sernik na zimno ;-)
No to Młody 6 lat jutro kończy, ale ten czas leci....

reklama
ezoja to twoj szaleje z ciastami:-D a no lecie czas leci, za rok o tej porze bedzie w pierwszej klasie a moja starsz ostatni rok gimnazjum i liceum:confused:
a ludzie jak barany bedze grosz taniej to caly kosz wyniosa:-D

Do góry