reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

yola no sobota jest to trzeba troche porobic w chalupce hehe
kawa wypita ide wieszac a potem po chleb do sklepu...

twoj synus kurcze juz 8 miesiecy ale czas zasuwa...pokaz jakies fotki bo stanowczo za malo go nam pokazujesz !! :-D

reklama
cześć sobotnio

ale z Was ranne ptaszki ;-)
owca spóźnione 100lat dla Hani :tak:
Yola nooo leci czas leci ;-) szczególnie patrząc po cudzych dzieciach...

dzien dobry mrozno i pada snieg:-D
pierwszy raz od tygodnia wstalambez bolu glowy:-)
yola nie ma to jak nic dziecku nie przeszkadza, od razu inne

A moja nie :-D Uwielbiam to pruszące z nieba mokre zimne białe coś :-p

Ano Gabryś rośnie, chwilę temu był beznadziejnie bezbronnym i bezwolnym małym zawiniątkiem, a teraz wstawać mi zaczyna cwaniak mały :-p

reklama
hej
ja juz ogarnelam domek maz jeszcze poodkurza i luzik a wieczorem do kina jedziemy do zg;-)
chcialam ciacho zrobic pierwszy raz porzeczkowiec ale chyba ciasto mi nie wyszlo...czekam az ostygnie i zobacze czy dalej zakalec w srodku:baffled:az sie wkur....bo szkoda mojej pracy bylo:wściekła/y:
ciacho sa kolejki i to masakryczne...co do l4 to niestety ale nie wypisza mi nowego tylko zrobia korekte na stary tyle ze mojego l4 nie mam bo jest we wroclawiu juz w ksiegowosci i chyba musza odeslac do kierowniczki..
no i z tego wzgledu ze przeszlam na inna firme to od nowa robie badania medycyna pracy itd....bo mi sie akurat chce lazic w takie zimno!!!:wściekła/y:
pr kurcze nieciekawie u jaska...zdrowka kochana
yola poczekaj poczekaj to sie dopiero zaczyna:-Dgratki za zabka.dawidowi wyszly dwa jak mial 6 miesiecy:-D:tak:
mycha no i dobrze ze nie ma ospy;-)
larvunia hello
owca ja nie spie od 6 luteine musialam wziac przekichane bo nie moge sie wyspac i pomyslec ze tak do 21go.
yola u mnie tez byl taki okres ze dawid wstawal wczesniej pamietam ze jak bylo przestawienie czasu z letniego na zimowy to dawid wstawal mi o 5 nawet..ciezko bylo....
madziarena kurde cos ten poligon ma byc w lutym 9ty?niewiem czy pojdziemy w takim razie na ta impreze..

Do góry