Hejka...
Tak się do was wtrące z tymi zajęciami... Ja jestem do tego specyficznie nastawiona... Nie chcę młodemu zabierac dzieciństwa... Ja się niemieckiego zaczęłam uczyc w szkole i mimo że jestem antytalent do humanistycznych to sobie z językiem świetnie radziłam. A takie ganianie dziecka na zajęcia w wieku 3 lat? la mnie to jest dziwne, zabieranie dzieciństwa, jakby były zajęcia wyjścia na basen, nauka jazdy konnej czy nauka śpiewu to będziecie zapisywac? I dziecko trzymac 12h w przedszkolu? Ja naprawde tego nie pojmuje, tak jak o szkoły zieci chodzą, potem tylko obiad, i zaraz jakieś zajęcia, a kiedy czas z rodzicami? odpoczynek? albo chociażby odrabianie lekcji? Wiem że dziecko uczy się lepiej póki maleńkie, ale nie dajmy się zwariowac! Jak ma się nauczyc to w szkole się nauczy... Ja młodego ucze sama angielskiego, troche w bajkach łapie, umie jakoś 8 kolorów, liczy do 10, wie jak jest mężczyzna, kobieta, kot, pies... I uczymy się tego na spacerze, grając w piłke, a dzieci teraz i tak szybciej do szkoły ią więc jeszcze póki może niech się zajmuje zabawą...
U nas oki, tamta sprawa się wyjaśniła (opisze któregoś dnia na zamkniętym) M jakoś tak się ostatnio stara bardziej, bo jak wracam z pracy to na mnie czeka, młodemu zabawy zaczął wymyślac, barziej z dnia korzystamy razem, bo śpi póki młody jest w przedszkolu a potem czas razem, no i jak wczoraj stwierdził "trzeba dziecku jakies wartości wpajac"
![Dry :dry: :dry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/dry.gif)
. Nie wiem co miał na myśli, bo akurat trawe grabiliśmy no ale oki, dziś auto wypucowaliśmy, no a jutro do pracy
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
jak tak fajnie dni się spędza to mi się do pracy nie chce, chociaż to i wczoraj i dzisiaj się poprztykaliśmy o pierdołki ale to na 2 min... Dziś zrobiła domową czekolade... Zapraszam :-). Bo dużo i baaaaardzo słodka, tylko coś nie zastyga, ale łyżeczką młody wciąga
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
.
LARVUNIU ta sukieneczka jest śliczna, chociaż przyznam się szczerze że na początku jej nie zauważyłam, tak się na Misiule zapatrzyłam, ona jest taka słoziutka... Ja chcę córeeczke.............
YOLA co do sikania, sposobem najlepiej, odpinasz pielucha, delikatne dmuchnięcie na siusiaka i szybko zakrywasz pieluchą starą, i się wysika jeszcze w nią a nie w powietrze, albo w świerzą... Ja używałam takich podkładów dużych, kładłam małego na nim na łóżku, pokulał się siusiu zrobił i dopiero pielucha :-)
ZDRÓWKA WSZYSTKIM ZAKATARZONYM
KROMA oj wize że Ciebie to strasznie męczy ta alergia
Oglądammecz... Nie lubię tych drużyn... I tak patrze na faul, kurcze wczoraj nam chyba chcieli Lewego połamac... Ciesze się że w sobote mecz o 20.45 bo już z pracy wróce, ale kurcze młody tak kibicowac chciał wczoraj no ale spac musiał iśc spac... W sobote też pewnie nie wytrzyma. Szkoda. Wczoraj spał z biało czerwonymi tictakami, bo tak chciał chociaż troche kibicowac...