reklama
Kasia widze ze szalejsz na tym alegro hoho....
a jaka sukienka ladna a jaki w niej biust fiu fiu
a ja zaraz wychodze na dwor musze odebrac dzieci z przedszkola i polazimy chwilke do 15 a potem stary wraca.....
Kasia idziesz z nami sie przejsc???
a jaka sukienka ladna a jaki w niej biust fiu fiu
a ja zaraz wychodze na dwor musze odebrac dzieci z przedszkola i polazimy chwilke do 15 a potem stary wraca.....
Kasia idziesz z nami sie przejsc???
nie nie idę, czekam aż Izka wstanie i jedziemy na zakupy...
A biust...sie ma sie ma
oj ty kobito......
a gdzie znow na zakupki jedziesz??....
No jakies jedzenie kupic. do netto tesco i pewnie na koniec do marche,
A biust...to zdjecie w ciazy robione po pierwsze a po drugie specjalnie taka jakas wypieta jestem na nim.
musze za avon sie wziasc
wlasnie laski z mcza....nie chcecie u mnie czegos zamowic
A biust...to zdjecie w ciazy robione po pierwsze a po drugie specjalnie taka jakas wypieta jestem na nim.
musze za avon sie wziasc
wlasnie laski z mcza....nie chcecie u mnie czegos zamowic
o to dzis kasia szalejsze na zakupach hehe
ja akurat avon rzadko zamawiam jak cos to pare razy kupowalam przez allegro duzo taniej bylo....np.za celebre placilam 28 zeta a w katalogu to chyba z 50 zl kosztuje co?....
dobra ja juz sie zwijam ide mlodego ubrac i sru na dwor bo dupa mi przyrosnie tu dzis...
to do pozniej papa....
ja akurat avon rzadko zamawiam jak cos to pare razy kupowalam przez allegro duzo taniej bylo....np.za celebre placilam 28 zeta a w katalogu to chyba z 50 zl kosztuje co?....
dobra ja juz sie zwijam ide mlodego ubrac i sru na dwor bo dupa mi przyrosnie tu dzis...
to do pozniej papa....
wiecie co... z niczym dzis zdazyc nie moge a za co sie wezme to robie godzine ale mam dzis ruchy jak mucha w smole ....
mlody moj spi od godzinki... ide obiad teraz robic, pranie juz jedno zrobione zaraz kolejne tez bedzie i prasowania mam fuul a mi sie niechce ze szok!
w biegu Was podczytalam, ale szalejecie z pisaniem :-)
ktora to sie rozeszla z facetem?? zapraszam do siebie na wioche pogadamy itp... kochana nie lam sie!.. masz dla kogo zyc wiec glowa do gory! ...ja tez poniekad czuje sie samotna bo mojego prawie nie widuje ostatnio wiem ze to nie to samo... ale jak cos to ja chetnie przygarne Cie na kawunie i pogaduchy
mlody moj spi od godzinki... ide obiad teraz robic, pranie juz jedno zrobione zaraz kolejne tez bedzie i prasowania mam fuul a mi sie niechce ze szok!
w biegu Was podczytalam, ale szalejecie z pisaniem :-)
ktora to sie rozeszla z facetem?? zapraszam do siebie na wioche pogadamy itp... kochana nie lam sie!.. masz dla kogo zyc wiec glowa do gory! ...ja tez poniekad czuje sie samotna bo mojego prawie nie widuje ostatnio wiem ze to nie to samo... ale jak cos to ja chetnie przygarne Cie na kawunie i pogaduchy
reklama
Podziel się: