reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

my juz zjedlismy mlody wciagnal cala zupke co mu nalozylam :tak::tak:
Jezyk widzisz musisz czesciej wpadac hehe :-D:-D
podoba mi sie jak takie male dzieci smigaja na rolkach fajnie to wyglada...:tak:
a kacper nie byl dzis w przedszkolu???

reklama
Jezyk niby ciepło a mi zimnow cały czas. Jak giluny?? Nadal Cypus smarka?
Mojej dalam syrop i kaszelek sie uspokoił.

Kasia widze ze szalejsz na tym alegro hoho....
a jaka sukienka ladna a jaki w niej biust fiu fiu :-D:-D

a ja zaraz wychodze na dwor musze odebrac dzieci z przedszkola i polazimy chwilke do 15 a potem stary wraca.....

Kasia idziesz z nami sie przejsc???:confused:

No jakies jedzenie kupic. do netto tesco i pewnie na koniec do marche,
A biust...to zdjecie w ciazy robione po pierwsze a po drugie specjalnie taka jakas wypieta jestem na nim.
musze za avon sie wziasc
wlasnie laski z mcza....nie chcecie u mnie czegos zamowic:cool:

o to dzis kasia szalejsze na zakupach hehe :-D:-D
ja akurat avon rzadko zamawiam jak cos to pare razy kupowalam przez allegro duzo taniej bylo....np.za celebre placilam 28 zeta a w katalogu to chyba z 50 zl kosztuje co?....

dobra ja juz sie zwijam ide mlodego ubrac i sru na dwor bo dupa mi przyrosnie tu dzis...:-D:-D

to do pozniej papa....

wiecie co... z niczym dzis zdazyc nie moge a za co sie wezme to robie godzine :baffled: ale mam dzis ruchy jak mucha w smole :baffled:....
mlody moj spi od godzinki... ide obiad teraz robic, pranie juz jedno zrobione zaraz kolejne tez bedzie i prasowania mam fuul :dry: a mi sie niechce ze szok!

w biegu Was podczytalam, ale szalejecie z pisaniem :-)
ktora to sie rozeszla z facetem?? zapraszam do siebie na wioche pogadamy itp... :tak: kochana nie lam sie!.. masz dla kogo zyc wiec glowa do gory! ...ja tez poniekad czuje sie samotna bo mojego prawie nie widuje ostatnio :dry: wiem ze to nie to samo... ale jak cos to ja chetnie przygarne Cie na kawunie i pogaduchy :tak:

co do avonu to ja odpadam :-p;-) kochana prowadzilam go jakies 10 lat temu ale mi sie znudzilo i mama moja sie tym teraz zajmuje... ale na mnie jest ciagle. Wiec ja mam dojscia do avonu ;-)

reklama
Do góry