reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
a my jemy zimne lody, pijemy zimne napoje, ganiamy bez skarpet a czasem nawet i gaci i zdrowi :-) puki co ;-)
no ale...
ZYCZE WSZYSTKIM ZDROWKA!!!

czesc lili.... pisalam posty do ciebie szkoda ze nie czytalas... nic moze innym razem pobedziesz z nami na dluzej ;-)

u nas....bez zmian, na tajnym napisalam co nieco. przerażają mnie te ślady na plecach u Izki po bańkach. Szok! :(

lili- i inne laski- powiedzcie mi czy zeby skaldac papiery do przedszkola to dizecko musi miec skonczone juz 3 lata czy moze miec mniej? czy mogla bym juz teraz skaldac papiery dla Amelki czy jeszcze za wcześnie??

eeee ja skladalam papiery w styczniu i teraz w maju byly "eliminacje" i mlody sie nie dostal bo nie pracuje :-( z tego co wiem 2,5 latki tez chodza juz do przedszkoli... ale musi spelniac warunki tzn ze nie robi siusiu w pieluche, jest w miare samodzielne w jedzeniu i oboje rodzice pracujacy...

No dokładnie tak jest jak pisze larvunia, mój był pytać o przedszkole dla Zuzki i dowiedział sie tych samych rzeczy co larvunia:sorry2:
katgen takie slady na plecach po bańkach to normalne, mój małż całe zycie prawie wychowany był na bańkach bo jego mama do dziś stawia...nie chciałabyć zobaczyć jak nieraz mój miał aż sine nieładnie to wygladało:no: ale zniklo razem z chorobą:) nawet raz ja miałam stawiane przez tesciową, nieprzyjemne to ale pomogło:tak:
lilian to ładnie ci idzie na mieście, chyba nie masz czego się juz obawiać, pierwsze koty za płoty;-)

A ja ugotowałam pomidorową tak już za mną chodziła:-) Mój mi napisał eska że moze być tak że z jego pracy będą wysyłać żołnierzy na powódż...z Świętoszowa wyjechało juz 500 żołnierzy:szok: a od nas narazie tylko kierowcy starów a jeśli sytuacja sie nie polepszy to nawet inni pojadą w tym może być że i mój Ł:-( kto wie na ile jakby co....oby nie....

Ostatnia edycja:
larvunia- to juz trzeba bylo skadac papiery:szok: a nie wiecie czy mozna w polowie roku zolzyc tzn np po feriach i czy przyjma czy od razu na caly rok?

W koncu sie udalo ustawic antene ale super !!!:-):-)
bo szlag nas juz trafial ale sie ciesze..
teraz idziemy dziury wiercic i wieszac nowy sprzecio - telewizor :-):-)

zdrowka dla chorowitkow co to sie dzieje !!!

LIli to fajnie ze jazdy ok,zaraz bedziesz smigac autkiem :-):-)

megi jak trza to trza jechac taka praca i trzeba sie z tym liczyc ale moze nie bedzie potrzeby zeby wyjezdzal :tak::tak:

lece pomagac mojemu :tak:

Normalnie mam chwile odpoczynku co sie bardzo rzadko zdarza! moja mama przyszla i wziela julke na spacer.. jakas godzinke z nia pochodzi czyli godzinka dla siebie az normalnie nie wiem co ze soba zrobic w ten czas! normalnie tak goraco sie zrobilo ze az parno... grozi ta pogoda burza! nie ma czym oddychac i slonce tak swieci ze termomentr pokazuje 30 stopni! Zwariowalam!

reklama
a my bylismy chwile na działce ale zaraz uciekaliśmy bo meszki tak atakowały że szok:szok:wrrr. Pozsiedzieliśmy chwile w piaskownicy z młodą i do domu...parno jest a w domu nie ma czym dychać może burza bedzie.
Madzia to super żeście ustawili antene to dziś testujecie nowy sprzęcik???:-)
Daffi dobrze ze mama wzięła małą należy ci sie chwila odpoczynku, ostatnie dni miałaś stresujące...

Do góry