reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej
ja dzis oddam Nati w dobre rece bo jest straszna... teskni juz za tatą i wydziwia. Normalnie nie moje dziecko moze w nocy mi ktos podmienił:-D:-D Boze kiedy ja sie wyspie bo ułozyc sie nie moge i zasypiam ok 1 a o 7 pobodka. Moj maz sie nie odzywa czyli jeszcze sie nie załadawał i bedzie poznym wieczorem a do tego czasu mnie "jego dzieci" wykonczą:tak::-D:-);-) Nic mi sie nie chce a ten djabeł syfu narobił ze koniec.

Mnie Larvunia nie bedzie szkoda ale jak P wroci mamy troszke jezdzenia. Bawcie sie kobietki dobrze.

reklama
witam juz prawie poludniowo:-)
jestesmy happy bo sprzedalismy naszego fordziaka mam nadzieje ze bedzie im dobrze sluzyl tak jak nam:tak:
dzisiaj tylko zalatwimy elektryka bo cos tam z kabelkami mamy z nowym ale to da sie zyc:-):-)

Kasia to na co ty czekasz,
mi to nieraz owszem nie chce sie jesc ale jak nie zjem przez pol dnia to potem ledwo zyje cukier mi spada i tragedia ;-)

a ja jutro robie torta starszej w niedziele ma urodziny 10 lat konczy:-):-)
dzisiaj biszkopt pieke a jutro musze skombinowac cos fajnego hymmm tylko co musze pomysle
jak zrobie wkleje do potraw:-)

Witajcie

ja tylko na krótko przywitać sie chciałam:-)później coś wiecej skrobne

Katgen- mozesz zdradzić mi tajemnice w jaki sposób zrobiłas ankiete tu na bb na moderatora???

reklama
przy zakladaniu wątku zaznaczasz że dodaj ankiete i tam robisz ile ma byc do wyboru i na jak dlugo itp.

edit: Aneteczka a moze Ty tez przyjedziesz do Larvuni jutro? Fajnie by było Miloszka poznac!! NO i Ciebie oczywiscie tez;)

Do góry