reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Asia nie przesadzaj ze tylko narzekasz no to owszem tez:-D:-D ale kazda z nas ma lepsze i gorsze dni, ja dzisiaj walcze zeby mnie chorobsko nie wzielo bo cos pokasluje a ja nie kaszle no i opilam sie mleka z miodem i czosnkiem i teraz smierdze:-D:-D no ale moj tez sie czosnku najdal to spoko dwaj smierdziele z nas:-D

reklama
czesc...
dlaczego jest glosowanie? po co to? ma sie niby polepszyc? bo nie czaje...

a tak wogole hello :sorry:

...no :-( i witam w srod bezrobotnych... jednak praca okazala sie lipa :-( Niechce mi sie o tym pisac, nie pytajcie... dola mam ze szok... oboje z M bez pracy, porazka na calego... :-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
widzialyscie to??
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=B0l49QS1y0I&feature=related"]YouTube- Jane Burgermeister - Vienna 20.09.2009 PL[/ame]

dzien dobry:-)
larvunia kurcze ale lipa u was:-(jak nie chcesz to nie pisz ale kurcze co wy teraz zrobicie?
glosowanie jest po to zeby wybrac modereratora naszego forum,

a za te badania na alergie trezba placic?bo ja tez sie zastanawialam zeby zrobic dawidkowi bo wydaje mi sie ze uczulony jest na kurz,czy tylko trzeba skierowanie od pediatry?

hmm my dzis sami do 1 w nocy:-(ale damy rade:-Dtrzeba sie zajac robota i czas zleci:tak:
musialabym isc do lidl ale te wiatrzysko mnie przeraza i sama niewiem czy bede szla wogule na spacer,
takze jak ktoraz byla na dworze niech zda relacje jaka pogoda:-)

hej marzenka ja sie bede wybierac ale dopiero okolo 10 jak zawsze :tak::tak:
jak tam bylo na plotkach wczoraj??
a to twoj w srodku nocy do pracy wychodzi??...

madzinka a gdzie masz szymonka?
na plotkach bylo fajnie jak zawsze;-)
kochana moj dzis ma jakies zajeci nocne po pracy nie wraca do domu,dopieor po strzelaniu nocnym
ale za to jutro ma wolne:tak::-)

reklama
helo
larvunia przykro mi :(
magda ty to masz fajnie z tym szymkiem tylko uwazaj zeby ci z domu nie uciekl;p;p;p a tak apropo ciekawe czy ja zamknelam drzwi bo M jeszcze drzemala a mloda latala po domu

Do góry