reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GoMama - spotkanie dla mam w Morelovie

reklama
Szkoda, że dopiero pod koniec spotkania razem z Julcią zaczęłyśmy się rozkręcać (w tym mała zaczęła gadać) :-D:-D:-D
Nawet nie wiem, kiedy zleciało. Oby było więcej takich spotkań! :-):-):-)

Zgadzam sie było bardzo fajnie:-). Moja Jadzia spała potem prawie 3 godz, nie wiem czy z wrażenia czy zmeczenia :confused:. Ale oczywiscie spotkanie zakonczylo sie u mnie nerwami.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jakis palant mi auto zastawil i musialam Jadzie wkladac przez druga str do fotelika. A potem sie zdziwil ze zła byłam. Jezu alez ludzie chodza po tym świecie :szok:

Julcia też mi padła i nie obudziła się nawet po powrocie do domu, jak ją rozbierałam z kombinezonu!

Zgadzam się z wami, że spotkanie super i przy najbliższej okazji można spotkać się znowu.

Z tego, co wyczytałam to jest jakiś cykl spotkań organizowanych przez gogaga?

reklama
To jest bliżej niż Morelovo i mam lepszy dojazd. Może tam zorganizujemy sobie spotkanie, lub w jakiejś kawiarni tego typu w okolicach centrum?

Do góry