reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Golarka jako prezent dla męża?

danutka30

Początkująca w BB
Ostatnio zauważyłam ze mój mąż ma sporo zaciec na twarzy po goleniu, wiec pomyślałam ze z okazji zbliżających się urodzin kupie mu golarkę , żeby się nie zacinał, ot taki praktyczny prezent :). Myślicie, że to dobry pomysł? Panowie może by napisali, co polecają, albo Panie czy jeśli coś wiedzą?

reklama
moj chlopak ma urodziny za tydzien i kupilam mu wlasnie golarke :) mysle ze to znakomity prezent :) dodatkowo mozesz mu kupic jakis zestaw kosmetykow do i po goleniu :)

pozdrawiam ;)

Super pomysł Kochana! Myślę, że Twój mąż będzie naprawdę szczęśliwy z takiego prezentu :). Mój ukochany ze swojej golarki cieszy się jak dzieciak co ranek :). W sumie kupiliśmy ją prawie 2 lata temu a działa bez problemów do dziś. Przyznam się, że troszkę kosztowała bo to taki philips z wyższej półki, ze stacją czyszczącą, no ale było warto. Jeśli Twój mąż jeszcze goli się jednorazówkami, to golarka będzie strzałem w 10

Mój mąż nie przepada za golarkami elektrycznymi ponieważ ma bardzo mocny zarost i woli golić się tradycyjną ;)
W tym roku całej rodzinie sprezentowałam za to takie kalendarze książkowe - podobały się praktycznie każdemu ;) Bardzo przydatny prezent.

Ilu chłopów tyle opini na temat wyższości golarki tradycyjnej od elektrycznej (bo brzytwy to dzisiaj raczej nisza). Osobiście kożystałem dawno temu z tradycyjnej i często byłem pocięty gdy się spieszyłem. Obecie używam elektrycznej najpierw jakiegoś wynalazku ze wschodu a teraz Brauna. polecam

Ostatnia edycja:
No, to mój brodacz by się chyba obraził, dlatego ja pomyślałam o podkreśleniu jego męskiej roli w domu. Każdy prawdziwy facet ma swoje narzędzia, wiertarkę, śrubokręty...Wybiorę mu coś w sklepie narzednik.pl Narzednik narzędzia metabo, wiha, mirka, festool, sklep Poproszę brata, żeby mi doradził. To dopiero będzie zaskoczny i doceniony w tej jego męskiej roli w domu.

A ja polecam wysłać jego rydwan na okresową kontrolę ogrzewania samochodowego :) żeby mógł sobie jeździć bez problemu i zagrożenia jakąś chorobą płuc:p

Ostatnia edycja:
Z golarką może być problem. Nie każda elektryczna dobrze "współpracuje" z twarzą. Jeśli już to raczej taka "klasyczna" z kilkoma ostrzami. Elektryczną lepiej przetestować przed zakupem.

reklama
A moim zdaniem golarka jest całkiem dobrym pomysłem, szczególnie jeśli wiadomo, że jest potrzebna i faktycznie będzie w użytku :) Praktyczne prezenty zawsze są spoko! :)

Do góry