reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gniezno i okolice

Wiadomo... ile osób tyle opini. Mi też się jeszcze czasami może odmienić, bo nigyd nie mówi się nigdy :-D

reklama
witam przyszle mamuski :) ja mam tepmin na sierpien i jestem zdecydowana ze rodze w Gnieznie:tak:chociaz sie troszke nasluchalam nic jeden porod jest lepszy nastpemny gorszy a zobaczymy jak bedzie ;) pozdrawiam:-)

witam przyszle mamuski :) ja mam tepmin na sierpien i jestem zdecydowana ze rodze w Gnieznie:tak:chociaz sie troszke nasluchalam nic jeden porod jest lepszy nastpemny gorszy a zobaczymy jak bedzie ;) pozdrawiam:-)
witaj witaj! :)
ja urodzilam 01.12 wlasnie w gnieznie, jak cos to pytaj, nadal czuje sie, jak by to bylo wczoraj :)
pzdr!

ojej dawno mnie tu nie bylo a tu tyle sie dzialo fajnie ze watek sie rozwinal ja rodzilam dwa razy gnieznie i raz mialam zabieg niestety usuwania ciąży obumarłej :( i jestem naprawde zadowolona opieka bardzo dobra zwlaszcza polozna ktora jest praktycznie caly czas lub stara sie jak najczesciej zagladac jak jest duzy "ruch" porodow :) jak macie jakies pytania piszcie ja rodzilam pod koniec wrzesnia 2009 a pierwszego synka w styczniu 2007 i powiem wam ze te dwa lata roznicy a bardzo zmienilo sie podejscie poloznych do pacjentki tzn do rodzących

Witajcie!
Tu jeszcze jedna mama z Gniezna :-)
Zdaje się, że z niektórymi znamy się z realu i innych forów.... :-D

Pozwoliłam sobie założyć grupę pod nazwą "Gniezno" :-)
Ponieważ chodzi mi po głowie pomysł zorganizowania regularnych spotkań dla Mam i kobiet w ciąży, zapraszam do "zapisania" się do grupy. Jeśli macie pomysły na takie spotkanie (o czym chciałybyście porozmawiać, z jakim specjalistą spotkać się) - piszcie! Może uda nam się zdobyć dofinansowanie na takie spotkanie.

Pozdrawiam w ten upalny dzień!

Cześć Kobietki! Prawie zapomniałam o tym wątku :zawstydzona/y: Ale czym bliżej porodu tym więcej informacji szukam i znowu tu trafiłam. Ja chyba jednak zdecyduję się na poród w inowrocławiu albo strzelnie :-) Rodziła tam któraś z Was? Bo o gnieźnie mam już sporo opinii, zarówno tych lepszych jak i gorszych, dlatego teraz zbieram info o pozstałych szpitalach w "mojej okolicy" :-)

reklama
Witam wszystkie obecne i przyszłe Mamy:) termin porodu mam na marca 2011 ale powolutku zastanawiam się nad wyborem położnej w gnieźnieńskim szpitalu. Czy możecie jakąś polecić?
pozdrawiam serdecznie

Do góry