reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Głupi żart i zaczął się problem...

naprawde glupi zart,ja bym chyba siostre udusila ;) a tak powaznie,jezeli dziewczynki sa identyczne,to moze po zachowaniu jak pisaly inne dziewczyny sie zorientujesz ktora jest ktora.Jedna jest spokojniejsza,wiecej je i tez poradze wejscie na forum mam blizniakow,tam kobitki sa bardziej obeznane w temacie. Zycze rozwiazanie zagadki i zdrowka dla coreczek:)

reklama
Właśnie miałam i ja to zasugerować, może coś je różni w zachowaniu, ale z drugiej strony to takie maluszki więc jak to rozpoznać... mam nadzieję że się sprawa wyjaśni. a głosiki też takie same ? Może inaczej płakały, może w inny sposób kwękały ? ale kto by się spodziewał takie sytuacji więc trudno teraz tak odtworzyć w pamięci.

Jezusieńku współczuję Ci. Niektórym wydaje się to śmieszne, ale to naprawdę problem.
Mam nadzieję, że już więcej nikt nie zechce robić takich żartów.
A z ciekawości zapytam, jak dziewczynki mają na imię ? :)
Ja też spodziewam się bliźniaków, i mam nadzieję, że mnie takie żarciki ominą.
Głowa do góry :happy2:

no wlasnie,najwiekszy problem pewnie w tym,ze teraz w pamieci trudno odtworzyc ktora jak plakala,bawila sie itp zwlaszcza,ze dziewczynki sa malutkie.

Do góry