a mi sie jeszcze podoba imie Aurora... ale nie nazwalabym tak dziecka... za bardzo mi sie z ksiezniczka disneya kojarzy... a co sadzicie o imionach, jakie nadaja swoim dzieciom slawne osoby? jak chociazby Bronx Mowgli Ashlee Simpson czy Zuma Nesta Rock Gwen Stephanie?
reklama
malagosiak.p
Zaangażowana w BB
Ja chciałam sie pochwalić ze mojemu synkowi damy na imie Nataniel tyle ze strasznie chciałabym z pisownią Natanael ale nie wiem czy to w Polsce możliwe??? Wiecie coś może na ten temat??
nenius
Przyjaciółki 2008
A u nas zmiana - zamiast Marcela będzie Igor.
Tak więc czekamy na Igusia
Tak więc czekamy na Igusia
sylwiakk303
Fanka BB :)
Ja chciałam sie pochwalić ze mojemu synkowi damy na imie Nataniel tyle ze strasznie chciałabym z pisownią Natanael ale nie wiem czy to w Polsce możliwe??? Wiecie coś może na ten temat??
moja kuzynka i znajoma ma Nataniela i wlasnie tak sie to imie pisze w polsce piekne imie szkoda ze juz istnieje w mojej rodzinie no i znaczenie imienia "Dany przez Boga" pieknie
nenius ja tez mialam miec Igora!ale nie mam......
Jesli chodzi o imiona zagraniczne to slyszalam gdzies ze pisownia ma byc polska bo urzednik moze nie zarejestrowac.Chyba ze Twoj maz (tak jak moj) jest obcokrajowcem to wtedy inna sprawa.
Jesli chodzi o imiona zagraniczne to slyszalam gdzies ze pisownia ma byc polska bo urzednik moze nie zarejestrowac.Chyba ze Twoj maz (tak jak moj) jest obcokrajowcem to wtedy inna sprawa.
reklama
Podziel się: