reklama
sansavieria
Fanka BB :)
Marian malinowski
Ja prowadzę u Dr Arkadiusza Barana, przyjmuje w przychodni na Żelaznej i też pracuje w tym szpitalu, i w Unicare Wola.Macie kobitki godnego polecenia ginekologa w Warszawie? Jestem we wczesnej ciąży i za tydzień, dwa będzie konieczna wizyta
Jestem jego pacjentką od 2017r. Prowadził już jedna moja ciążę, jestem zadowolona.
Ada0701
Marian malinowski
Też jestem pacjentką dr Barana, od 2014 r. Warto sprawdzić też innych lekarzy z Unicare, mają trzy placówki : Wilanów, Targówek i Wola.Ja prowadzę u Dr Arkadiusza Barana, przyjmuje w przychodni na Żelaznej i też pracuje w tym szpitalu, i w Unicare Wola.
Jestem jego pacjentką od 2017r. Prowadził już jedna moja ciążę, jestem zadowolona.
мą∂яα ιиα¢zєנ :)
Też jestem pacjentką Barana,cudowny lekarz ale terminy do niego masakraTeż jestem pacjentką dr Barana, od 2014 r. Warto sprawdzić też innych lekarzy z Unicare, mają trzy placówki : Wilanów, Targówek i Wola.
Najtrudniej się dostać pierwszy raz, później już jest łatwiej ( prowadzenie ciąży).Też jestem pacjentką Barana,cudowny lekarz ale terminy do niego masakra
Ja zawsze jeśli mam pilną potrzebę pisze smsa i zawsze jakiś termin się znajdzie.
Nr jest chyba podany na stronie pana dr
мą∂яα ιиα¢zєנ :)
No ja na 1 wizytę czekałam do marca tego roku,w maju zobaczyłam 2 kreski termin wizyty dostałam na 5 lipca po wizycie usłyszałam że mam czekać na telefon zeby na początku sierpnia się do niego dostać bo na dzień 5 lipca miał wszytko obłożone na full i nie mają gdzie mnie wcisnąć na WoliNajtrudniej się dostać pierwszy raz, później już jest łatwiej ( prowadzenie ciąży).
Ja zawsze jeśli mam pilną potrzebę pisze smsa i zawsze jakiś termin się znajdzie.
Nr jest chyba podany na stronie pana dr
To może miałam farta,napisałam do niego smsa odrazu po 2 kreskach,muszę brać leki w tej ciąży ( z racji wcześniejszych poronień) i wizytę miałam w ciągu 3 dni. A teraz wizyty na zaś mam już na 2 miesiące do przodu ustalane ( na wizycie w czerwcu miałam już zaklepane wizyty na sierpień, w maju na lipiec itd.)No ja na 1 wizytę czekałam do marca tego roku,w maju zobaczyłam 2 kreski termin wizyty dostałam na 5 lipca po wizycie usłyszałam że mam czekać na telefon zeby na początku sierpnia się do niego dostać bo na dzień 5 lipca miał wszytko obłożone na full i nie mają gdzie mnie wcisnąć na Woli
reklama