reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ginekolog Szczecin zespół antyfosfolifowy i toczeń rumieniowaty układowy

Hope

podwójna mama :-)
Dziewczyny szukam ginekologa, który poprowadzi ciążę podwyższonego ryzyka i ogarnia zespół antyfosfolipidowy i toczeń rumieniowaty układowy. Ale najpierw pomoże zajść w ciążę. Szczecin.

Dodatkowo 1 x ciąża pozamaciczna, usunięty jeden jajowód, jajeczkowanie prawdopodobnie głównie lub wyłącznie z jajnika po uszkodzonej stronie (niepotwierdzone jajeczkowanie ze zdrowej strony).

Macie pomysły, doświadczenie jak to ugryźć i do kogo uderzyć? Zwykły gin rozkłada ręce.

reklama
Dziewczyny szukam ginekologa, który poprowadzi ciążę podwyższonego ryzyka i ogarnia zespół antyfosfolipidowy i toczeń rumieniowaty układowy. Ale najpierw pomoże zajść w ciążę. Szczecin.

Dodatkowo 1 x ciąża pozamaciczna, usunięty jeden jajowód, jajeczkowanie prawdopodobnie głównie lub wyłącznie z jajnika po uszkodzonej stronie (niepotwierdzone jajeczkowanie ze zdrowej strony).

Macie pomysły, doświadczenie jak to ugryźć i do kogo uderzyć? Zwykły gin rozkłada ręce.
Kiedyś fajna poradnia leczenia niepłodności była na Unii Lubelskiej, przyjmowali tam doświadczeni lekarze. Od kilku lat przyjmują tam głównie rezydenci i to już nie jest fajne. Choć ja już tam nie chodzę ze 3 lata, to może coś się zmieniło.
Aktualnie chodzę do poradni przyszpitalnej w Policach do dr Orzechowska. Jestem zadowolona. Jestem po dwóch poronieniach, dr zlecała badania po poronieniach. Moje wyniki wyszły w miarę ok, jedne przeciwciała z zespołu antyfosfolipidowego wyszły podwyższone oraz 2 mutacje w genach i w aktualnej ciąży brałam acard i clexane. Nie wiem na ile w bardziej zaawansowanych przypadkach dr działa, ale ja jestem zadowolona. Przyjmuje też prywatnie.
Większość ginekologów nawet nie wie co to jest zespół antyfosfolipidowy.

Ja bym polecała dr Uzara, on pracuje w szpitalu na pomorzanach a prywatnie przyjmuje na bezrzeczu.

Ja chodzę również do Polic do poradni patologii ciąży, ale nie wiem czy przyjmują tam nieciezarne. W każdym razie jak uda się zajść to na pewno możesz się tam zgłosić.

Podobno w styczniu weszła jakaś ustawa i leczenie niepłodności przestało być finansowane przez NFZ, jeśli faktycznie tak jest to zostaje Ci chyba tylko prywata.

Do góry