reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ginekolog do prowadzenia ciąży, śląskie

Cześć Dziewczyny!
Wielka prośba do Was- polećcie proszę dobrego ginekologa do prowadzenia ciąży w śląskim województwie (może być też małopolskie jeśli tam taki jest), który ma DOBRY sprzęt USG, a nie jakieś starocie i który nie ma podejścia "aaa dobra, jakoś będzie" tylko jednak wie co robi, kiedy robi, myśli i faktycznie ciążę prowadzi. Szukam prywatnie, płeć nie ma znaczenia.
Muszę zmienić moją ginekolog prowadzącą ponieważ utraciłam do Niej zaufanie, a bez tego będę cały pozostały czas w stresie i nerwach.
Bardzo dziękuję

reklama
Mirosława Mackiewicz z Katowic w klinice BlueMed ma bardzo dobry sprzęt, Pani jest tez naprawdę profesjonalna i BARDZO spostrzegawcza. Nie olewa, leczy pacjentkę nie wyniki, jestem pod jej opieką od 24 tc. Pracuje tez na patologii ciąży wiec sporo widziała różnych nietypowych przypadków czy skutków zaniedbania.
Natomiast z terminami do niej szału nie ma, raczej ciężko się dostać tak z dnia na dzien ale kontakt telefoniczny jest możliwy
Bardzo dobra jest tez dr Gabriela Grzadziel z Katowic, sprzęt ma dobry ale mniej atrakcyjny, tj bez tych gadżetów w stylu „kino” dla osoby towarzyszącej ;)

Do góry