reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ginekolodzy rzeszów

reklama
Ja też chodzę do dr Wątora;-)
Świetny lekarz z poczuciem humoru...przez co się nie stresuję w gabinecie:-)
I też chodzę na NFZ:tak:

czy ktoś jeszcze odwiedza ten wątek?
Poszukuję lekarza ginekologa- położnika w Rzeszowie do którego nie trzeba się wcześniej umawiać na spotkanie i robi USG. No i rzecz jasna jest dobry i miły bo chamstwa nie znoszę.

Z czystym sumieniem polecam doktora Chruściela. Z reszta poleciłam juz kilku znajomym i wszyscy sa zadowoleni. Przyjmuje tylko prywatnie na Zalesiu, wizyta 100 zł + raz do roku robi cytologie, do tej pory robil w cenie a teraz liczy jeszcze dodatkowo 20 zł. Prowadzil moja ciaze z powodzeniem. Mam porownanie dlatego smialo polecam, jest kompetentny, mily, uprzejmy i przede wszystkim odpowie na kazde pytanie. I co najwazniejsze to przynajmniej czlowiek wie za co placi, wizyta trwa przynajmniej pół godziny, bada bardzo dokładnie i wszystko, ma dobry sprzet i przyjemny gabinet z wydzielonym pomieszczeniem gdzie mozna sie spokojnie rozebrac i przygotowac do badania. jedyny minus to taki ze umawia na godzine a potem i tak sie czeka 30-40 min. ale to wlasnie wynika z faktu ze stara sie nie zostawiac zadnego pytania swoich pacjentek bez odpowiedzi. Co ja akurat doceniam.

Ja polecam dr. Hrycelaka, przyjmuje w Medicorze, prywatnie i na nfz. Opanowany, symopatyczny, odpowiada na pytania, troszkę mało mówi przy robieniu usg, ale na prawde dużo pokazuje na monitorze, powiększa itd. tak samo traktuje pacjentki, zarówno na nfz jak i prywatnie.

Ja polecam dr Dorskiego. Chodzę do niego od lat (jak tak policze, to z przerwami od 10). Jest bardzo miłym i przyjaznym człowiekiem, ale najważniejsze, że jest kompetentnym i doświadczonym lekarzem. Nie przyjmuje na NFZ, ale jego gabinet zapewnia komfort i intymność, a w poczekalni nie ma żadnych przepychanek i niepewności jak u innych lekarzy przyjmujących prywatnie. Czasem przeciągnie się jakaś wizyta i trzeba zaczekać, ale za to w miłej i wygodnej poczekalni :)
Dr Dorski nie pracuje w żadnym szpitalu, więc nie ma co liczyć, że odbierze Wasz poród, ale współpracuje z ProFamilią i swoje pacjentki odsyła do nich (jeśli oczywiście mają życzenie).
Poza tym robi te wszystkie zabiegi typu wymrażanie, udrażnianie (laparoskopowo - na koszt NFZ), inseminacje itd.
Naprawdę polecam - porządny człowiek i wspaniały lekarz!

Polecam Dr. Łożinskiego, kiedyś przyjmował w Promedice teraz jest w szpitalu Profamilia .Pierwszego synusia szczęśliwie przyjął 4 latka temu, drugą ciąże też prowadzi konkretny, profesjonalny. wizyta 120-150zl

hej dziewczyny nie wiedziałam gdzie pisac wiec pisze tutaj :) znacie w Rzeszowie jakies gabinety i lekarzy którzy wykonują zdjęcia usg 4d ?
no cos tam w googlach jest jak wpiszesz ale może kogos polecacie :)

reklama
Z czystym sumieniem mogę polecić dr Jacka Śliwę. Kompetentny lekarz a do tego złoty człowiek!

Do góry