reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ginekolodzy rzeszów

reklama
Ja też chodzę do dr Wątora;-)
Świetny lekarz z poczuciem humoru...przez co się nie stresuję w gabinecie:-)
I też chodzę na NFZ:tak:

czy ktoś jeszcze odwiedza ten wątek?
Poszukuję lekarza ginekologa- położnika w Rzeszowie do którego nie trzeba się wcześniej umawiać na spotkanie i robi USG. No i rzecz jasna jest dobry i miły bo chamstwa nie znoszę.

Z czystym sumieniem polecam doktora Chruściela. Z reszta poleciłam juz kilku znajomym i wszyscy sa zadowoleni. Przyjmuje tylko prywatnie na Zalesiu, wizyta 100 zł + raz do roku robi cytologie, do tej pory robil w cenie a teraz liczy jeszcze dodatkowo 20 zł. Prowadzil moja ciaze z powodzeniem. Mam porownanie dlatego smialo polecam, jest kompetentny, mily, uprzejmy i przede wszystkim odpowie na kazde pytanie. I co najwazniejsze to przynajmniej czlowiek wie za co placi, wizyta trwa przynajmniej pół godziny, bada bardzo dokładnie i wszystko, ma dobry sprzet i przyjemny gabinet z wydzielonym pomieszczeniem gdzie mozna sie spokojnie rozebrac i przygotowac do badania. jedyny minus to taki ze umawia na godzine a potem i tak sie czeka 30-40 min. ale to wlasnie wynika z faktu ze stara sie nie zostawiac zadnego pytania swoich pacjentek bez odpowiedzi. Co ja akurat doceniam.

Ja polecam dr. Hrycelaka, przyjmuje w Medicorze, prywatnie i na nfz. Opanowany, symopatyczny, odpowiada na pytania, troszkę mało mówi przy robieniu usg, ale na prawde dużo pokazuje na monitorze, powiększa itd. tak samo traktuje pacjentki, zarówno na nfz jak i prywatnie.

Ja polecam dr Dorskiego. Chodzę do niego od lat (jak tak policze, to z przerwami od 10). Jest bardzo miłym i przyjaznym człowiekiem, ale najważniejsze, że jest kompetentnym i doświadczonym lekarzem. Nie przyjmuje na NFZ, ale jego gabinet zapewnia komfort i intymność, a w poczekalni nie ma żadnych przepychanek i niepewności jak u innych lekarzy przyjmujących prywatnie. Czasem przeciągnie się jakaś wizyta i trzeba zaczekać, ale za to w miłej i wygodnej poczekalni :)
Dr Dorski nie pracuje w żadnym szpitalu, więc nie ma co liczyć, że odbierze Wasz poród, ale współpracuje z ProFamilią i swoje pacjentki odsyła do nich (jeśli oczywiście mają życzenie).
Poza tym robi te wszystkie zabiegi typu wymrażanie, udrażnianie (laparoskopowo - na koszt NFZ), inseminacje itd.
Naprawdę polecam - porządny człowiek i wspaniały lekarz!

Polecam Dr. Łożinskiego, kiedyś przyjmował w Promedice teraz jest w szpitalu Profamilia .Pierwszego synusia szczęśliwie przyjął 4 latka temu, drugą ciąże też prowadzi konkretny, profesjonalny. wizyta 120-150zl

hej dziewczyny nie wiedziałam gdzie pisac wiec pisze tutaj :) znacie w Rzeszowie jakies gabinety i lekarzy którzy wykonują zdjęcia usg 4d ?
no cos tam w googlach jest jak wpiszesz ale może kogos polecacie :)

reklama
Z czystym sumieniem mogę polecić dr Jacka Śliwę. Kompetentny lekarz a do tego złoty człowiek!

Do góry