reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gilgotanie

Możesz sobie w to wierzyć co czułaś. Ja nadal obstaje przy tym, że to mało prawdopodobne.
To, że ty i inne osoby tego nie doświadczyliście na tym etapie dalej nie oznacza, że jest to mało prawdopodobne czy niemożliwe.
Każda z nas czuje ruchy w innym momencie i nikt nie ma prawa wmawiać innym, że to się nie działo lub nie dzieje.

Dodam, iż autorka tematu nawet o ból pleców koleżanki się czepia, bo ona przecież wie lepiej co, kogo i na jakim etapie może spotkać.

reklama
To, że ty i inne osoby tego nie doświadczyliście na tym etapie dalej nie oznacza, że jest to mało prawdopodobne czy niemożliwe.
Każda z nas czuje ruchy w innym momencie i nikt nie ma prawa wmawiać innym, że to się nie działo lub nie dzieje.

Dodam, iż autorka tematu nawet o ból pleców koleżanki się czepia, bo ona przecież wie lepiej co, kogo i na jakim etapie może spotkać.
Nie będę już polemizować na ten temat. Poza tym jak się zwracasz do kogoś to warto to napisać z dużej litery.

W pierwszej ciąży pierwszy ruch poczułam jak był 12t6d ( 100% pewności bo pewnie Synek główka przylozyl bo aż brzuch mi odskoczyl) pozniej przez jakis czas nic,w drugiej ciazy zaczęłam.czuc w 15tc, obecnie pierwsze skrobniecie poczułam po skończonym 12 tc, teraz jestem w 13t6d i od 3 dni przynajmniej raz dziennie czuje skrobnięcie

Do góry