reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Giełda w UK

Witam serdecznie wszystkie mamusie z Aberdeen i okolic...

mam do sprzedania ubranka dla chlopca od 0 do 3 miesiecy oraz od 3 do 6 miesiecy.

- sweterki,
- spodenki - ktortkie, dlugie, jeansy itp
- koszulki
- body
- czapki
- kurtki
- oraz wiele innych

maluch rosnie a rzeczy wciaz przybywa :)

- siedzisko BUMBO - rozowe
- kolderka oraz cower na lozeczko

wszystko mozna przegladnac u mnie w domu zapraszam serdecznie. Rzeczy sa w idealnym stanie. Wiekszosc ubranek od 0 do 3 miesiecy jest uniwersalna (dla chłopca i dziewczynki)

kontakt:
07852907897
Marta

zapraszam serdecznie

ps zdjecia moge wyslac na maila

Ostatnia edycja:
reklama
kupię plecaczek little life roundabout czerwony

lltbpck.jpg

Hey Mauren moze mam cos dla ciebie mam kilka ksiazek na sprzedaz, jesli ktos zainteresowany prosze pisac na priv.
Jesli z |Edynburgha-mozemy sie spotkać.
Albo mogę wystawic na ebayu, platnosc paypalem a do koszt wysylki jednej ksiazki 1 f
Katarzyna Grochola - upowaznienie do szczecia (nei czytana, nowa poprostu nie zdazylam, a teraz zmienilam troche tematykę) 5f
Katarzyna Grochola - Kryształowy Anioł(czytana, ale w doskonałym stanie) 4f
Andrzej pilipiuk- homo bimbrownikus-(nie czytana, nowa, poprostu nie zdazyłam przeczytać) 5f
Pozdrawiam

misialula,

wczoraj odebralam ksiazeczki :) Listonosz byl juz w piatek, ale mnie nie bylo w domu i zostawil awizo, a w poniedzialek nie mialam jak podjechac na poczte.
Bardzo dziekuje, polecam sie na przyszlosc :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cosatto duet lite get-set-go (wersja 2011).
Wózek podwójny typu parasolka.

Kupiony w maju tego roku. Użyty zaledwie kilka razy. Sprzedaję ponieważ mój starszy synek nie chce juz jeździć w wózku. Stan idealny. W komplecie folia przeciwdeszczowa.

Cena: 150 funtów + 10 funtów za rzesyłkę w ciągu 2-3 dni.

cosattoduetlite.jpg

Seating for 2 children of different ages
Rear seat suitable from birth (multiple recline positions and lie-flat bed)
Front seat suitable from 6 months old (with recline position)
Compact umbrella fold
Fold out sun visor in hoods
Spacious storage basket
Carry handleLockable swivel front wheels
FREE raincover

Weight: 13.75kg
Size: H: 113cm W: 51cm D: 100cm
Folded Size: L: 120cm W: 37cm H: 39cm

Ostatnia edycja:
reklama
na sprzedaz mam ciuszki po mojej coreczce od 0-6miesiecy
bardzo duzy wybor bo okolo 250 sztuk sie nazbieralo /3 czarne worki/
ZAPRASZAM DO OBEJRZENIA U MNIE W DOMU...OD 0.5F DO 1F ZA SZTUKE

-wozek z fotelikiem, adapterem, folia przeciwdeszczowa z mamas and papas bardzo dobry stan-bardzo lekki...70F

-4x dsi xl gry od mojego synka 10f sztuka

-nowe buty lonsdale dla chlopca roz 37...15F

- CALY KOMPLET PLYT DVD- CALA SERIA - SEX IN THE CITY-PO ANGIELSKU...35F

Ostatnia edycja:
Do góry