reklama
katarzyna_s
Mamusia Weroniczki
hejka
sprzedam FISHER PRICE MOBILE RAINFOREST
Fisher Price mobile on eBay (end time 28-Nov-09 11:10:33 GMT)
i wozek z gondola i spacerowka, uzywany w dobrym stanie. uniwersalna pokrywa przeciwdeszczowa,ktora dokupilam osobno za 15£.na glownej konstrukcji jest tylko kilka zarysowan.jedyna rzecz zniszczona to torba dolaczona do wozka,ale nadal mozna jej uzywac.
konstrukcja skladana jeda reka, gondola z kilkoma pozycjami siedzacymi.latwo zdejmowane,pompowane kolka - dolacze pompke.cena 70£ za caly zestaw do odbioru wlasnego z w13-ealing.
oto fotka jedynie gondoli na spacerku,wiecej zdjec moge przeslac na maila.
i wozek z gondola i spacerowka, uzywany w dobrym stanie. uniwersalna pokrywa przeciwdeszczowa,ktora dokupilam osobno za 15£.na glownej konstrukcji jest tylko kilka zarysowan.jedyna rzecz zniszczona to torba dolaczona do wozka,ale nadal mozna jej uzywac.
konstrukcja skladana jeda reka, gondola z kilkoma pozycjami siedzacymi.latwo zdejmowane,pompowane kolka - dolacze pompke.cena 70£ za caly zestaw do odbioru wlasnego z w13-ealing.
Załączniki
Ostatnia edycja:
Cześć :-)
Poszukuje kostiumu na balik przebierańców dla córki rozm 8-9l moze byc 9-10l to zalezy poniewaz ona jest trosze przy kosci wiec czasem ma wieksze rozmiary ubran
oczywiscie nie chce za darmojakby ktoras cos wiedziala bede wdzieczna
Poszukuje kostiumu na balik przebierańców dla córki rozm 8-9l moze byc 9-10l to zalezy poniewaz ona jest trosze przy kosci wiec czasem ma wieksze rozmiary ubran
oczywiscie nie chce za darmojakby ktoras cos wiedziala bede wdzieczna
katarzyna_s
Mamusia Weroniczki
hejka,podbijam z cena 30£ bo zauwazylam,ze siedzonko dla starszaka ma pekniete podlokietniki(nigdy go jeszcze nie uzywalam i wczesniej nie zauwazylam),ale nadal mozna go uzywac po prostu sie lekko zalamuja jak sie mocno nacisnie,poza tym siedzonko jest w super stanie!hejka
mam nadzije ze sie znajdzie ktos chetny bo wozek w tej chwili zabiera mi tylko przestrzen w mieszkanku:-(
gondola w super stanie!!!
Sel
Fanka BB :)
Witam drogie mamy z UK.
Przywiozlam z Polski dla mojej coreczki Nestle Sinlac niestety okazalo sie ze mala nie moze go jesc.
Mam do odsprzedania opakowanie 2x po 325 g. Szczelnie zamkniete pudelko.
Jesli ktoras z was jest zainteresowana to zapraszam na Priv.
co do polskich ksiazek to ja mam Ksiazki Katarzyny grocholi chetnie sprzedam jesli jestes zainteresowana to zapraszam na Priv.
Przywiozlam z Polski dla mojej coreczki Nestle Sinlac niestety okazalo sie ze mala nie moze go jesc.
Mam do odsprzedania opakowanie 2x po 325 g. Szczelnie zamkniete pudelko.
Jesli ktoras z was jest zainteresowana to zapraszam na Priv.
co do polskich ksiazek to ja mam Ksiazki Katarzyny grocholi chetnie sprzedam jesli jestes zainteresowana to zapraszam na Priv.
Ostatnia edycja:
na sprzedaz
-fotelik dla dzidzi do 9miesiecy - 20f /najpierw zakupilismy fotelik... a potem na ebayu wozek, ktory jest 3 w 1 i teraz mam 2 foteliki do samochodu!!!! /
-monitor do komputera plaski lcd 15" - 20f
za darmo oddam polskie gazety ;-)
south-west London
-fotelik dla dzidzi do 9miesiecy - 20f /najpierw zakupilismy fotelik... a potem na ebayu wozek, ktory jest 3 w 1 i teraz mam 2 foteliki do samochodu!!!! /
-monitor do komputera plaski lcd 15" - 20f
za darmo oddam polskie gazety ;-)
south-west London
Ostatnia edycja:
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
kupię ubrania ciążowe rozmiar 16
reklama
Sel
Fanka BB :)
mam do sprzedania polskie ksiazki:
Carlos Ruiz Zafon - Cien wiatru
John Gray -Marsjanie i Wenusjankio- Tajemnice udanego zwiazku
Paulo Coelho - Brida
Lisa See - Milosc Peonii
Jesli ktoras z was jest zainteresowana prosze o PM gdzie podam ceny i koszt przesylki
Nadam mam rowniez nieotwarte Opakowanie 2x325g Nestle Sinlac cena £4
Carlos Ruiz Zafon - Cien wiatru
John Gray -Marsjanie i Wenusjankio- Tajemnice udanego zwiazku
Paulo Coelho - Brida
Lisa See - Milosc Peonii
Jesli ktoras z was jest zainteresowana prosze o PM gdzie podam ceny i koszt przesylki
Nadam mam rowniez nieotwarte Opakowanie 2x325g Nestle Sinlac cena £4
Podziel się: