reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Giełda w UK

reklama
hejka
sprzedam FISHER PRICE MOBILE RAINFOREST
Fisher Price mobile on eBay (end time 28-Nov-09 11:10:33 GMT)

i wozek z gondola i spacerowka, uzywany w dobrym stanie. uniwersalna pokrywa przeciwdeszczowa,ktora dokupilam osobno za 15£.na glownej konstrukcji jest tylko kilka zarysowan.jedyna rzecz zniszczona to torba dolaczona do wozka,ale nadal mozna jej uzywac.
konstrukcja skladana jeda reka, gondola z kilkoma pozycjami siedzacymi.latwo zdejmowane,pompowane kolka - dolacze pompke.cena 70£ za caly zestaw do odbioru wlasnego z w13-ealing.
oto fotka jedynie gondoli na spacerku,wiecej zdjec moge przeslac na maila.

Załączniki

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    46 KB · Wyświetleń: 93
Ostatnia edycja:
Cześć :-)

Poszukuje kostiumu na balik przebierańców dla córki rozm 8-9l moze byc 9-10l to zalezy poniewaz ona jest trosze przy kosci wiec czasem ma wieksze rozmiary ubran
oczywiscie nie chce za darmo:tak:jakby ktoras cos wiedziala bede wdzieczna :tak:

hejka
sprzedam FISHER PRICE MOBILE RAINFOREST
Fisher Price mobile on eBay (end time 28-Nov-09 11:10:33 GMT)

i wozek z gondola i spacerowka, uzywany w dobrym stanie. uniwersalna pokrywa przeciwdeszczowa,ktora dokupilam osobno za 15£.na glownej konstrukcji jest tylko kilka zarysowan.jedyna rzecz zniszczona to torba dolaczona do wozka,ale nadal mozna jej uzywac.
konstrukcja skladana jeda reka, gondola z kilkoma pozycjami siedzacymi.latwo zdejmowane,pompowane kolka - dolacze pompke.cena 70£ za caly zestaw do odbioru wlasnego z w13-ealing.
oto fotka jedynie gondoli na spacerku,wiecej zdjec moge przeslac na maila.
hejka,podbijam z cena 30£ bo zauwazylam,ze siedzonko dla starszaka ma pekniete podlokietniki(nigdy go jeszcze nie uzywalam i wczesniej nie zauwazylam:no::wściekła/y:),ale nadal mozna go uzywac po prostu sie lekko zalamuja jak sie mocno nacisnie,poza tym siedzonko jest w super stanie!
mam nadzije ze sie znajdzie ktos chetny bo wozek w tej chwili zabiera mi tylko przestrzen w mieszkanku:-(
gondola w super stanie!!!

Witam drogie mamy z UK.
Przywiozlam z Polski dla mojej coreczki Nestle Sinlac niestety okazalo sie ze mala nie moze go jesc.
Mam do odsprzedania opakowanie 2x po 325 g. Szczelnie zamkniete pudelko.
Jesli ktoras z was jest zainteresowana to zapraszam na Priv.

co do polskich ksiazek to ja mam Ksiazki Katarzyny grocholi chetnie sprzedam jesli jestes zainteresowana to zapraszam na Priv.

Ostatnia edycja:
na sprzedaz
-fotelik dla dzidzi do 9miesiecy - 20f /najpierw zakupilismy fotelik... a potem na ebayu wozek, ktory jest 3 w 1 i teraz mam 2 foteliki do samochodu!!!! /

-monitor do komputera plaski lcd 15" - 20f

za darmo oddam polskie gazety ;-)

south-west London

Ostatnia edycja:
reklama
mam do sprzedania polskie ksiazki:

Carlos Ruiz Zafon - Cien wiatru
John Gray -Marsjanie i Wenusjankio- Tajemnice udanego zwiazku
Paulo Coelho - Brida
Lisa See - Milosc Peonii

Jesli ktoras z was jest zainteresowana prosze o PM gdzie podam ceny i koszt przesylki
Nadam mam rowniez nieotwarte Opakowanie 2x325g Nestle Sinlac cena £4

Do góry