Nasza giełda, umożliwiająca sprzedaż "nietrafionych" zakupów (w końcu płeć potomka w ciąży bywa zmienna
), zdublowanych, i innych, których z jakiegokolwiek powodu chciałybyście się pozbyć ;-)
Jeśli coś już zostało sprzedane/zarezerwowane, to prośba o edytowanie swojego postu z ogłoszeniem i dopisek NA POCZĄTKU POSTU, przed punktami z opisem
NIEAKTUALNE / ZAREZERWOWANE (ew nick rezerwującej)
Dla ułatwienia i przejrzystości (ach te nasze ciążowe mózgi
) kilka punktów, które można skopiować, uzupełnić, itd.
Proponuję najpierw krótki opis, a na końcu zdjęcia
ktoś1: ogłoszenie
ktoś2: ogłoszenie (w krótkim odstępie czasu)
ktoś3: "ja chcę
" (i teraz zagadka - coś od ktoś1 czy ktoś2?
)
dobrze by było się nie pogubić
Oczywiście zachęcam do umieszczania informacji o ogłoszeniach na głównym wątku
Ale - nie zamieszczajcie ogłoszeń dotyczących tej same rzeczy więcej niż raz (można zacytować post z ogłoszeniem i napisać, że np nadal czeka, itd, ale przy dwóch takich samych ogłoszeniach na 100% się pogubię...
)
I proszę - nie róbcie spamu wrzucając wszędzie to samo ogłoszenie - lojalnie uprzedzam, że będę usuwać...
Ogłoszenie tu, skrót na głównym wątku (np z linkiem do ogłoszenia), i naprawdę wystarczy
Aha, i dla ułatwienia, do skopiowania i wklejenia do nowego ogłoszenia:
1. Mam do sprzedania:
2. dokładniejszy opis:
3. rozmiar:
4. cena:
5. odbiór/wysyłka:
6. kontakt przez: pw/...
7. zdjęcia:
Jeśli coś już zostało sprzedane/zarezerwowane, to prośba o edytowanie swojego postu z ogłoszeniem i dopisek NA POCZĄTKU POSTU, przed punktami z opisem
NIEAKTUALNE / ZAREZERWOWANE (ew nick rezerwującej)
Dla ułatwienia i przejrzystości (ach te nasze ciążowe mózgi
Proponuję najpierw krótki opis, a na końcu zdjęcia
- Co mam do sprzedania? (ogólnie, w paru słowach - jeśli się uda, to może zrobię spis aktywnych ofert
albo jak będzie więcej ogłoszeń, to co jakiś czas będę wrzucała listę wcześniejszych jeszcze aktualnych)
- Dokładniejszy opis, jeśli jakiś może być przydatny, jakieś uwagi, i tym podobne
- Rozmiar, kolor (zwłaszcza w przypadku ubranek
)
- Oczekiwana cena (ewentualnie forma płatności)
- Preferowana forma odbioru/wysyłki (odbiór osobisty - podać miasto
/kurier, poczta polska, paczkomat inpost), koszt wysyłki
- Preferowany kontakt: wiadomość prywatna na forum (i ewentualnie szczegóły na pw), mail...., telefon nr..., itd
- Zdjęcia
ktoś1: ogłoszenie
ktoś2: ogłoszenie (w krótkim odstępie czasu)
ktoś3: "ja chcę
dobrze by było się nie pogubić
Oczywiście zachęcam do umieszczania informacji o ogłoszeniach na głównym wątku
Ale - nie zamieszczajcie ogłoszeń dotyczących tej same rzeczy więcej niż raz (można zacytować post z ogłoszeniem i napisać, że np nadal czeka, itd, ale przy dwóch takich samych ogłoszeniach na 100% się pogubię...
I proszę - nie róbcie spamu wrzucając wszędzie to samo ogłoszenie - lojalnie uprzedzam, że będę usuwać...
Ogłoszenie tu, skrót na głównym wątku (np z linkiem do ogłoszenia), i naprawdę wystarczy
Aha, i dla ułatwienia, do skopiowania i wklejenia do nowego ogłoszenia:
1. Mam do sprzedania:
2. dokładniejszy opis:
3. rozmiar:
4. cena:
5. odbiór/wysyłka:
6. kontakt przez: pw/...
7. zdjęcia:
Ostatnia edycja: