reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Giełda lipcówek :)

_agnieszka_

Moderatorka
Członek załogi
Nasza giełda, umożliwiająca sprzedaż "nietrafionych" zakupów (w końcu płeć potomka w ciąży bywa zmienna ;)), zdublowanych, i innych, których z jakiegokolwiek powodu chciałybyście się pozbyć ;-)

Jeśli coś już zostało sprzedane/zarezerwowane, to prośba o edytowanie swojego postu z ogłoszeniem i dopisek NA POCZĄTKU POSTU, przed punktami z opisem ;)
NIEAKTUALNE / ZAREZERWOWANE (ew nick rezerwującej)

Dla ułatwienia i przejrzystości (ach te nasze ciążowe mózgi :p) kilka punktów, które można skopiować, uzupełnić, itd. ;)
Proponuję najpierw krótki opis, a na końcu zdjęcia ;)
  1. Co mam do sprzedania? (ogólnie, w paru słowach - jeśli się uda, to może zrobię spis aktywnych ofert ;) albo jak będzie więcej ogłoszeń, to co jakiś czas będę wrzucała listę wcześniejszych jeszcze aktualnych)
  2. Dokładniejszy opis, jeśli jakiś może być przydatny, jakieś uwagi, i tym podobne
  3. Rozmiar, kolor (zwłaszcza w przypadku ubranek ;))
  4. Oczekiwana cena (ewentualnie forma płatności)
  5. Preferowana forma odbioru/wysyłki (odbiór osobisty - podać miasto ;)/kurier, poczta polska, paczkomat inpost), koszt wysyłki
  6. Preferowany kontakt: wiadomość prywatna na forum (i ewentualnie szczegóły na pw), mail...., telefon nr..., itd
  7. Zdjęcia ;)
dla potencjalnych kupujących - prośba, aby cytować posty z "ogłoszeniem", żeby nie było sytuacji
ktoś1: ogłoszenie
ktoś2: ogłoszenie (w krótkim odstępie czasu)
ktoś3: "ja chcę :D" (i teraz zagadka - coś od ktoś1 czy ktoś2? ;) )
dobrze by było się nie pogubić ;)

Oczywiście zachęcam do umieszczania informacji o ogłoszeniach na głównym wątku ;)
Ale - nie zamieszczajcie ogłoszeń dotyczących tej same rzeczy więcej niż raz (można zacytować post z ogłoszeniem i napisać, że np nadal czeka, itd, ale przy dwóch takich samych ogłoszeniach na 100% się pogubię... ;))
I proszę - nie róbcie spamu wrzucając wszędzie to samo ogłoszenie - lojalnie uprzedzam, że będę usuwać...
Ogłoszenie tu, skrót na głównym wątku (np z linkiem do ogłoszenia), i naprawdę wystarczy ;)

Aha, i dla ułatwienia, do skopiowania i wklejenia do nowego ogłoszenia:
1. Mam do sprzedania:
2. dokładniejszy opis:
3. rozmiar:
4. cena:
5. odbiór/wysyłka:
6. kontakt przez: pw/...
7. zdjęcia:

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny jako, że u mnie będzie chłopak a trzymałam wszystkie ciuszki po córce dla "drugiego" , mam całe mnóstwo fajnych ciuszków do sprzedania. jakby któraś była zainteresowana to zapraszam do kontaktu dduda11@wp.pl.

Witajcie dziewczyny, mam do sprzedania trochę rzeczy, wszystkie są nowe, ubranka są jedynie wyprane, sprzedam je po znacznie niższych cenach niż kupiłam, ceny są do negocjacji. W razie czego proszę o wiadomość prywatną.

Sprzedam m. in łóżeczko, pozytywkę a'la Szumiś, lanolinę, katarek, smoczki, butelkę i ciuszki, przede wszystkim dla chłopca, ale są też neutralne. Może którąś z Was to zainteresuje :)

Link do: Przedmioty użytkownika zulti - Allegro.pl

Witajcie kobietki :)
Z racji tego, ze oczekuje teraz synka, to mam do odsprzedania po mlodszej corce ubranka w naprawde fajnym stanie i za niewielka kwote. Glownie chodzi mi o "pozbycie" sie typowo dziewczecych i zrobienia miejsca na chlopiece ubranka. Jakby ktoras z Was byla chetna, dajcie znac, podesle zdj. Mam kurteczki, kombinezony, body, buciki niechodki, posciel, kocyk. itd itp. :)

xrotgov3q3o4y33i.png

Witajcie dziewczyny, mam do sprzedania trochę rzeczy, wszystkie są nowe, ubranka są jedynie wyprane, sprzedam je po znacznie niższych cenach niż kupiłam, ceny są do negocjacji. W razie czego proszę o wiadomość prywatną.

Sprzedam m. in łóżeczko, pozytywkę a'la Szumiś, lanolinę, katarek, smoczki, butelkę i ciuszki, przede wszystkim dla chłopca, ale są też neutralne. Może którąś z Was to zainteresuje :)

Hej, a jest możliwy odbiór osobisty w Krk?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mam do sprzedania sporo ubranek w atrakcyjnych cenach. Ceny są sporo niższe niż rynkowe, ale w razie czego możemy się dogadać. Ubranka są nowe, zostały jedynie wyprane. Rozmiary od 50 do 74.

Ubranka są pogrupowane w zestawy, ale proszę się tym nie sugerować, mogę sprzedać również na sztuki to co kogoś zainteresuje, w razie czego zmienię aukcję. Im więcej rzeczy by zostałoby kupionych tym niższą cenę jestem w stanie zaproponować. Zależy mi na sprzedaży więc na pewno się dogadamy. Sprzedaję też m. in. kocyki, butelkę, pozytywkę a' la Szumiś itd. Zapraszam
usmiech.gif

Załączniki

• hmgoepprod (5).jpg
    hmgoepprod (5).jpg
    507,5 KB · Wyświetleń: 319
  • hmprod.jpg
    hmprod.jpg
    55,7 KB · Wyświetleń: 322
  • pinokio-happy-day-ogrodniczki-czarne-76943-e49cbe1c.jpg
    pinokio-happy-day-ogrodniczki-czarne-76943-e49cbe1c.jpg
    93,6 KB · Wyświetleń: 234
  • pinokio-happy-day-polspiochy-paski-76948-841f2379.jpg
    pinokio-happy-day-polspiochy-paski-76948-841f2379.jpg
    58,4 KB · Wyświetleń: 231
  • pinokio-north-polspiochy-niebieskie-77009-e4de4cd3.jpg
    pinokio-north-polspiochy-niebieskie-77009-e4de4cd3.jpg
    53,4 KB · Wyświetleń: 223
  • pinokio-happy-day-body-rozpinane-z-dlugim-rekawem-trojkaty-76889-c8a4f985.jpg
    pinokio-happy-day-body-rozpinane-z-dlugim-rekawem-trojkaty-76889-c8a4f985.jpg
    60,9 KB · Wyświetleń: 233
  • pinokio-happy-day-pajac-szary-76946-6a3e23f2.jpg
    pinokio-happy-day-pajac-szary-76946-6a3e23f2.jpg
    51,1 KB · Wyświetleń: 317
  • pinokio-north-pajac-niebieski-77007-3d48a9c3.jpg
    pinokio-north-pajac-niebieski-77007-3d48a9c3.jpg
    63,7 KB · Wyświetleń: 312
  • IMG_20180305_162123.jpg
    IMG_20180305_162123.jpg
    40,3 KB · Wyświetleń: 338
  • IMG_20180305_162208.jpg
    IMG_20180305_162208.jpg