reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Giełda Kwietniówek...

Bo kupiłam drugi, ten się nie buja w prawo i w lewo a tego mi brakowało (pisałam już na wątku o zakupach) poza tym byłam zadowolona.

reklama
Wiesz ja mam dwóch chłopaków, a teraz będzie córa, muszę przeglądnąć szafę i co typowo dla chłopczyka to mogę porobić zdjęcia i Ci wysłać. Ale że wiele rzeczy jest uniwersalnych to wiele nie obiecuję, zobaczymy co się znajdzie:)
To ja bardzo chętnie, czekam na wieści. A na jaka porę roku te ubranka?

To pięknie:))

W takim razie jak już zrobisz zdjątka, to możesz przesłać na priva, będę co jakiś czas sprawdzała.

Wiesz ja mam dwóch chłopaków, a teraz będzie córa, muszę przeglądnąć szafę i co typowo dla chłopczyka to mogę porobić zdjęcia i Ci wysłać. Ale że wiele rzeczy jest uniwersalnych to wiele nie obiecuję, zobaczymy co się znajdzie:)

Koot Obiecałam Ci że poszperam w ciuszkach, ale niestety po dwóch urwisach wstyd proponować. Rzeczy w większości zniszczone, część uniwersalna więc zostawię dla dziewuszki trochę. Sorry że nie mogę pomóc:(

Dziewczyny dostałam do wanienki taki fotelik do kąpania maluszka, ja go nie bede używać, ale może którejś z was się przyda chętnie go oddam zostaje tylko ewentualny koszt wysyłki
fotelik do wanienki.jpg
w razie czego piszcie na priv

reklama
Do góry