reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

gdzie najlepiej kupić nifty pro?

kejti36

Fanka BB :)
Hej wertuje internet w poszukiwaniu najlepszej oferty na nifty pro i znalazłam strone nifty test pl z testem w cenie 1966 zł, mają trzy punkty pobrań w moim mieście i całą obsługę przez tel i online, bardzo sprawnie. Mimo wszystko trochę budzi moje obawy korzystna cena...
Ktoś może korzystał z ich oferty?
Albo może polecić inną sprawdzoną stronę?

reklama
Hej wertuje internet w poszukiwaniu najlepszej oferty na nifty pro i znalazłam strone nifty test pl z testem w cenie 1966 zł, mają trzy punkty pobrań w moim mieście i całą obsługę przez tel i online, bardzo sprawnie. Mimo wszystko trochę budzi moje obawy korzystna cena...
Ktoś może korzystał z ich oferty?
Albo może polecić inną sprawdzoną stronę?
Kupiłabym na oficjalnej stronie po prostu.

Mi wyskoczyła zniżka w jednej aplikacji, która obniża cenę nifty pro o 420zl i wychodzi też coś koło 1990zl

Załączniki

• 79a0bc00-bcbb-451d-b69b-457818b1f315.jpeg
    79a0bc00-bcbb-451d-b69b-457818b1f315.jpeg
    62 KB · Wyświetleń: 83
Mi wyskoczyła zniżka w jednej aplikacji, która obniża cenę nifty pro o 420zl i wychodzi też coś koło 1990zl
też to widziałam... no właśnie problem w tym, że tych stron jest kilkanaście lub więcej, ceny w sumie podobne. Najdrożej jest w klinikach, ale ostatecznie ten test wysyłają do tego samego laboratorium w Azji... I cena zależy chyba tylko od marży 🤷‍♀️ tak sobie myślę, że pobranie mam przecież zawsze w normalnych klinikach/przychodniach...
ech już sama nie wiem czy kupić od kliniki za 3 koła bez większych wątpliwości czy z netu za 2...

też to widziałam... no właśnie problem w tym, że tych stron jest kilkanaście lub więcej, ceny w sumie podobne. Najdrożej jest w klinikach, ale ostatecznie ten test wysyłają do tego samego laboratorium w Azji... I cena zależy chyba tylko od marży 🤷‍♀️ tak sobie myślę, że pobranie mam przecież zawsze w normalnych klinikach/przychodniach...
ech już sama nie wiem czy kupić od kliniki za 3 koła bez większych wątpliwości czy z netu za 2...

A Twój ginekolog nie może Cie nakierować gdzie bezpiecznie i nieco taniej kupic test? Pamiętam w pierwszej ciąży ginekolog mi dawał namiary na kupno testu jakbym chciała, tylko ja nie robiłam go więc totalnie nie pamiętam jakie to były strony

A ja Ci proponuje żebyś podzwonila po przychodniach prywatnych ginekologicznych w Twoim mieście. Ja robiłam nifty plus będąc w ciąży, obdzwoniłam kilka miejsc w moim mieście i ceny były różne, koniec końców lekarz polecił mi jedno z miejsc i cena była kilka stów niższa niż przez neta. Tylko tyle że musiałam iść do punktu pobrań i wyniki też przychodził do tego miejsca a oni dopiero przekazywali go mi, a jak zamawianie przez neta to pielęgniarka przychodzi do domu i pobiera i wynik dostajesz bezpośrednio.

reklama
A ja Ci proponuje żebyś podzwonila po przychodniach prywatnych ginekologicznych w Twoim mieście. Ja robiłam nifty plus będąc w ciąży, obdzwoniłam kilka miejsc w moim mieście i ceny były różne, koniec końców lekarz polecił mi jedno z miejsc i cena była kilka stów niższa niż przez neta. Tylko tyle że musiałam iść do punktu pobrań i wyniki też przychodził do tego miejsca a oni dopiero przekazywali go mi, a jak zamawianie przez neta to pielęgniarka przychodzi do domu i pobiera i wynik dostajesz bezpośrednio.
w sumie dobry patent, nie pomyślałam o tym... dzięki!

Do góry