reklama
Szukam dobrego gabinetu depilacji przeprowadzającego depilację laserową Od razu tutaj zaznaczam ,ze nie interesuje mnie ipl i inne podobne metody depilacji, bo ie miało to u mnie dobrego działania (kiedys kilka lat temu się wybrałam i bolało i wszystkie włoski mi odrosły (). Interesuje mnie laser diodowy. Czytałam sobie, że dobrą skuteczność maja light sheer albo vectus? Ktory z tych dwóch polecicie? Interesują mnie opinie osób, które sprawdziły u siebie sktueczność i mogą coś o tym napisać.
Ja jestem po 5 zabiegach na pachy i bikini w Studio Laser w Gdyni i efekty sa rewelacyjne. Z tego co patrzalam na ich stronie to maja Light sheer desire. Troszkę mnie bolalo ale Pani Natalia miala anielska cierpliwość i robiła powoli W sumke efekt jest lepszy niz sie spodziewalam. Pod pachami nic nie rosnie, na bikini kilka wloskow a minal rok od depilacji. Teraz bede robić tam nogi Koleżanka byla na IPL 2 lata temu i wszystko odroslo wiec jak depilacja to tylko laser diodowy.
Wydaje mi się, że wszystko zależy od miejsca. Warto sprawdzić je zanim kupi się groupon no i też czy nie mają sami jakiś ofert promocyjnych. Wiadomo, że groupon też bierze jakąś prowizje im to musi się opłacać.
Ja kilka lat temu robiłam u swojego dermatologa - cudowny lekarz z ogromnym doświadczeniem. Miał na swoim pokładzie innych specjalistów z dziedziny medycyny estetycznej. Czułam pełne zaufanie do tego miejsca i polecam takie właśnie wybierać
Ja kilka lat temu robiłam u swojego dermatologa - cudowny lekarz z ogromnym doświadczeniem. Miał na swoim pokładzie innych specjalistów z dziedziny medycyny estetycznej. Czułam pełne zaufanie do tego miejsca i polecam takie właśnie wybierać
Ja z gruponem akurat mam złe doświadczenie - musiałam trochę powalczyć o zwrot kasy, bo firma wycofała ofertę. Co do dobrego gabinetu z Trójmiasta to ja robiłam depilację w Laserina - i jest zadowolona. Dysponują nowoczesnym sprzętem, obsługa jest przemiła i doświadczona. Czułam, że jestem w dobrych rękach i faktycznie, cały zabieg poszedł sprawnie, a ja po nim nie miałam żadnych powikłań (czego się bałam, bo to nie zawsze jest takie oczywiste).
Ja z gruponem akurat mam złe doświadczenie - musiałam trochę powalczyć o zwrot kasy, bo firma wycofała ofertę. Co do dobrego gabinetu z Trójmiasta to ja robiłam depilację w Laserina - i jest zadowolona. Dysponują nowoczesnym sprzętem, obsługa jest przemiła i doświadczona. Czułam, że jestem w dobrych rękach i faktycznie, cały zabieg poszedł sprawnie, a ja po nim nie miałam żadnych powikłań (czego się bałam, bo to nie zawsze jest takie oczywiste).
A jeśli można wiedzieć dlaczego walczyłaś o zwrot kasy?
Niestety okazało się, że firma która wystawila ofertę się z niej wycofała i grupon wcale nie oddawał kasy z automatu tylko trzeba było pisać, tłumaczyć, wysyłać potwierdzenie wykonania przelewu. Kasę w sumie oddali, ale musiałam trochę się pogimnastykować.
Jeżeli chodzi o Gdynię to polecam salon Laser Delux. Wiem, że mają też swój salon w Gdańsku. Robiłam u nich serię depilacji bikini. Łącznie 6 zabiegów średnio co 2 miesiące. Widzę efekty
reklama
reklama
Podziel się: