reklama
naszyfka
Początkująca w BB
Cześć, też mam zawsze problem, żeby kupić czapki dla dzieci, też dla chłopca i dziewczynki, chętnie dowiem się gdzie inne mamy z poznania się zaopatrują. A tymczasem w najbliższym czasie zabiorę się za uszycie samodzielnie czapek na jesień.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
naszyfka
Początkująca w BB
Uszyłam dla córci czapkę na jesień jak macie ochotę to zajrzyjcie Link do: Kokardka- czapka baggy
jak Wam się podoba?
jak Wam się podoba?
Uszyłam dla córci czapkę na jesień jak macie ochotę to zajrzyjcie Link do: Kokardka- czapka baggy
jak Wam się podoba?
Fajnie!
mommy123
Zaciekawiona BB
ja H&M albo w necie. Lubie czapy ze strony Small Design (nie będę linkować, bo będzie, że spamuje - ale możecie w google wpisać). Mam jedną nową na sprzedaż, bo kupiłam za małą - tu link do mojej aukcji na olx: Link do: CZAPKA czapeczka pompon TIULOWY TIUL dla dziewczynki 36-42 cm
Dziekija H&M albo w necie. Lubie czapy ze strony Small Design (nie będę linkować, bo będzie, że spamuje - ale możecie w google wpisać). Mam jedną nową na sprzedaż, bo kupiłam za małą - tu link do mojej aukcji na olx: Link do: CZAPKA czapeczka pompon TIULOWY TIUL dla dziewczynki 36-42 cm
reklama
naszyfka
Początkująca w BB
Cześć w temacie czapeczek mam coś dla Was
Pamiętacie naszyfka.pl ubranka szyte z pasją?
Przygotowałam dla Was konkurs. Do wygrania mój produkt- dwa jesienne https://www.facebook.com/naszyfka/?ref=settin gs.
Serdecznie zapraszam
Pamiętacie naszyfka.pl ubranka szyte z pasją?
Serdecznie zapraszam
Podziel się: