reklama
gdynianka1
Mama Michałka i Majeczki
Norbert ;-)
Uploaded with ImageShack.us
ariska
Fanka BB :)
też sie nad tym zastanawiam zdradź nam
gdynianka1
Mama Michałka i Majeczki
Z tego co ja się orientuję, jest to kask ochronny dla dziecka,które raczkuje
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Z tego co ja się orientuję, jest to kask ochronny dla dziecka,które raczkuje
Łooo, jeśli tak, to nawet nie wiedziałam o czymś takim Tośka śmiga jak szalona i nie raz już głową w coś przyrżnęła, ale w kasku raczej nie chciałaby chodzić
ahahahaha nie to nie jest kask ochronny do raczkowania ;-) jest w ogóle os takiego ????????
juz tłumaczę
Norb urodził się z dużym spłaszczoną tylną częścią potylicy jest to plagiocefalia
większość lekarzy w Polsce kazała nam przekładać małego z boczku na bok niestety główka wyprostowała się tylko troszkę. Zaczęłam szukać informacji i po długich poszukiwaniach i rozmowach z lekarzami wylądowaliśmy w Berlinie :-) w klinice gdzie zajmują się takimi spłaszczeniami :-)
jeśli macie ochotę zapraszam do poczytania - powiem tak bardzo zawiodłam się na Polskich lekarzach którzy swoją niewiedzą wprowadzają rodziców w błąd.
A jedna Pani chirurg nie dotykając Norba powiedziała nam że to szwy czaszki mu się zrastają i potrzebna jest operacja co było kompletną bzdurą
tu jest historia naszej przeprawy
Cały świat Karli: Plagiocefalia, spłaszczona potylica, krzywa główka
a tu opis naszej wizyty w klinice :-)
Cały świat Karli: Wizyta w klinice CRANIOFORM w Berlinie - plagiocefalia, krzywa główka, spłaszczona potylica
juz tłumaczę
Norb urodził się z dużym spłaszczoną tylną częścią potylicy jest to plagiocefalia
większość lekarzy w Polsce kazała nam przekładać małego z boczku na bok niestety główka wyprostowała się tylko troszkę. Zaczęłam szukać informacji i po długich poszukiwaniach i rozmowach z lekarzami wylądowaliśmy w Berlinie :-) w klinice gdzie zajmują się takimi spłaszczeniami :-)
jeśli macie ochotę zapraszam do poczytania - powiem tak bardzo zawiodłam się na Polskich lekarzach którzy swoją niewiedzą wprowadzają rodziców w błąd.
A jedna Pani chirurg nie dotykając Norba powiedziała nam że to szwy czaszki mu się zrastają i potrzebna jest operacja co było kompletną bzdurą
tu jest historia naszej przeprawy
Cały świat Karli: Plagiocefalia, spłaszczona potylica, krzywa główka
a tu opis naszej wizyty w klinice :-)
Cały świat Karli: Wizyta w klinice CRANIOFORM w Berlinie - plagiocefalia, krzywa główka, spłaszczona potylica
reklama
Podziel się: